Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 2. heinäkuuta 2011

"...lääh...puuh..." ( että on kuuma, kauhea helle... Ilmoitan sitten jo nyt, että en tiedä, miten pitkä tästä postauksesta on tulossa... joko extra-pitkä tai super-lyhyt, se vähän riippuu... )


Eli heippa hei, täälllä sitä taas ollaan ;) Tiedän tiedän; en ole postannut varmaan kuukauteen tai pariin, mutta se johtuu ainoastaan siitä, ( kuten edellisessä postauksessani mainitsin ) että Panfu ei enää oikein jaksa innostaa minua. Pyörin suurimman osan kone-ajastani goSupermodelissa, ( <- linksu ) tyttöjen virtuaalimaailmassa ;) Lyhyesti sanottuna: siellä voi pelata pelejä, ostaa vaatteita/asusteita yms, ostaa ja tehdä lehtiä, jutella foorumilla, hankkia ystäviä, piirtää ( hiirellä ), sisustaa omaa Décor- huonettaan, muokata profiiliaan, ladata kuvia käytettäviksi lehdissä, profiilissa ja foorumiviesteissä sekä vaikka mitä muuta mitä en jaksa luetella :D Kuvia goSusta:


Kuva on goSupermodelin vaatekaupasta, Supernovasta.
goSupermodelin Etusivu. 

Pahoittelut, kuvia ON vähän. No, jos ne kuitenkin herättivät mielenkiintosi, klikkaa linkkiä ( se on tuolla ylempänä. ) niin näät lisää ;) Panfussa on sinä aikana, kun olen pyörinyt goSussa, ehtinyt tapahtua paljon, joten en ehdi, tai jaksa selittää kaikkea ( etenkin kun te todennäköisesti tiedätte kaiken jo, joten laitan vain kuvia. )































Siinä nyt sekalaisesti vähän sitä ja vähän tätä ja sitä ja tätä ( sitä ja tätä ja tuota olisi kyllä ollut enemmänkin... ) Mutta nyt pitää mennä, moiks ;D




-Maikku


Ps. En ole varma, milloin jaksan seuraavan kerran postata, ehkä parin päivän päästä, tai viikon, tai kuukauden... Katsotaan nyt, älkää odottako uutta postausta turhan pian :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti