Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































tiistai 22. helmikuuta 2011

Uusia näkymiä ( se kauan odotettu kisa ;D )

Moikka kaikki ;D 


Päätinkin tänään järjestää jonkinlaisen kisan, toivottavasti tulee paljon osallistujia =) Mutta ennen kuin menemme siihen... Kävin katsomassa Ellan ja Maxin blogin; ja Max on kadonnut jonnekin! Liittyyköhän tämä nyt jotenkin Evroniin? ( Jokohan me pian päästään rökittämään se??? *innoissaan* ) No, joka tapauksessa tavarakuvastoon on tullut uusia huonekaluja... eiiipäs kun ikkunoita ;) Voi kun on kiva, pääsen vihdoin katselemaan.... eiiikä kun empäs pääsekään, ja syyt siihen ovat a.) en ole kulttis b.) mulla ei ole rahaa. Että sillä tavalla ;(;(;( Mennäämpäs nyt kuitenkin siihen kinkkiseen kisaani xD Tässäpä pelisäännöt:


Tuossa alapuolella näkyvässä kuvassa näkyy monta Woobya; mutta montako? Laske Woobyt & kirjoita vastaus kommentteihin ( toisilta ei luntita! ) 1.3. mennessä.  Voittaja saa haastattelunsa blogiin ja 300 pk:ta ( 4 boomissa sitten, kun törmätään ) sekä seuraavan Viikon panda tittelin. Selvä? ( Myös puolikkaat/reunalta kurkkivat Woobyt lasketaan! )




-Maikku  ( P.S. Kuva ikkuna- huonekaluista alapuolella ;D )


7 kommenttia:

  1. siinä on 40 woobya! Toivon ainakin niin...

    VastaaPoista
  2. Kiitokset sinullekin, Negrita :P Ihana juttu, kun osallistutte, yleensä kisoihin tulee vaain n. 0 vastausta... 0.=

    VastaaPoista
  3. Jes jes jes, taisi olla ennätysmäärä kilpailuun osallistujia ;) Kiitti vielä kaikille xD

    VastaaPoista