Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 16. lokakuuta 2010

EXTRA- postaus

Moikkis!

Päätin nyt tehdä erikois postauksen, jossa on PALJON asiaa.

WARNING! POSTAUS SAATTAA OLLA ERITTÄIN PITKÄ!


No, aloitankin vaikka eilisistä kulttis kuulumisista=) En ehtinyt eilen anskumurun bileisiin, mutta anskuhan pitää tänäänkin yhdet bileet, joten ei sitä kannata harmitella. Joskus puoli tuntia anskumurun bileiden jälkeen päätin tehdä Sallun kanssa omat bileet, mun majassa! Mainitsinkin eilen ostaneeni luola majan, se on siis se tumman sininen hommeli, jossa on pari luola piirrosta. Panin sen taustaksi majaani, sitten disco pallo, Jukebox, tanssilattia, teatteri kamat, kaiuttimet, telkkari, rummut, nojatuoleja, valonheittimiä, sohva, mikki, jne.... Sitten vaan Hero päälle ja tanssimaan! Porukkaa tuli vain n. 5-6 henkeä, mutta kunnon bileet siitäkin saatiin pystyyn! Sitten ( harmi vaan ) mun Tiger Bolly keskeytti juhlinnan, kun tietsikka ruutuuni ilmestyi teksti: Bollysi karkaa pian, ellet pidä siitä parempaa huolta! Mene heti puumajaasi tarkistamaan, missä kunnossa se on! No niimpä niin... Olin majassani, mutta siellä oli niin paljon kamaa, etten nähnyt koko Bollya! Mun piti tyhjentää koko maja, ennen kuin löysin Tigerin erään penkin takaa! Siihen mennessä suurin osa ehti jo lähteä... Kivaa siellä kyllä oli silti! Kuvia ei valitettavasti ole, toivottavasti ei haittaa!

Sitten, Max oli nähnyt kumihanskoja sairaalasta etsiessään jotain AIKA OUTOA röntgenkoneessa! Hän oli hätääntynyt vähän, tarttunut Dr. Feelgoodia jaloista, ja osoittanut tärisevällä sormella röntgen konetta. Onneksi sen taakse olikin vain mennyt jammaamaan Pandi MC, jolla oli sukellus puku. Itse asiassa vähän veikkasinkin Pandia, mutten ollut varma, kun sillä oli tuollainen "kommandopipo" päässä, ja räpylät jalassa! Huomasin muuten, että kun klikkaa röntgenkonetta, siihen ilmestyy kuvajainen, joka jammailee musiikin tahdissa! Hih! Aika hauskaa! Sitten toisiin asioihin. Minä ja Sallu ( kuten varmaan jo huomasitte ) tehtiin yhdessä tuollainen "Keitä me olemme" sivun tuonne. Emme ehtineet laittaa sinne Sallun esittelyä, mutta minusta siellä jo nopeasti kerrottu vähän. Menkääpä katsomaan! Sitten, päätin jatkaa EllaMax tarinaa, joka siis kertoo "Etelä-Afrikan suuresta kulta aarteesta". Kerron sen nyt loppuun. Klikatkaa tästä, ja kelatkaa vähän alemmas, niin pääsette mukaan! Mutta Max siis oli ratkaissut ensimmäisen arvoituksen, ja oli saanut jo seuraavan.

 "Olet osoittanut, että ansaitset kulta-aarteen! Mutta miten pärjäät aavelaivojen kanssa? Etsi paikka, jossa katsotaan toiveikkaasti tulevaan, ja etsi kummittelevaa Hollantilaista! Kun olet menettänyt kaikki rahasi, näet sen!"

Max oli jo selvittänyt toisen arvoituksen ensimmäisen osan. "Toiveikkaasti tulevaan..." tarkoitti tietenkin Etelä-Afrikan kärjessä olevaa pientä aluetta, Hyväntoivon-niemeä! Max matkasi sinne, ja löysi jonkin ajan päästä kirjastosta kirjan, jossa kerrottiin kummittelevasta Hollantilaisesta. Hän löysi surullisen tarinan Hollantilaisen laivan haaksirikosta kirjasta.

"Vuonna 1641 Hyväntoivonniemelle saapui hollantilainen kapteeni, joka alkoi seilata sen ympäri purjelaivallaan. Viikkotolkulla hän taisteli myrskytuulta ja sumua vastaan, mutta luonnonolot olivat niin ankarat, ettei matkaamisesta tullut mitään. Miehistö pyysi epätoivoisena kapteenia kääntymään takaisin, mutta hän ei halunnut millään luovuttaa, ja alkoi kiroilla tulisesti. Kapteeni vannoi, ettei luovuttaisi, ennen kuin oli uhmannut kaikkia luonnon olosuhteita, ja saavuttanut niemen toisen puolen, vaikka siinä kestäisi maailman loppuun asti. Kiroilusta ja uhmasta maksuksi hänen aluksensa muuttui aavelaivaksi, joka on kirottu seilaamaan maailman merillä ikuisesti.

Max luki arvoitustaan monesti, ja tajusi joutuvansa etsimään juuri sitä kummittelevaa Hollantilaista! Siksi hän ei siis ollut löytänyt mitään niemeltä, koska hänen täytyi katsoa merelle! Max meni näköala tasanteelle, ja katsoi horisonttiin. Sumun läpi ei kuitenkaan nähnyt kui nkaukoputkella... Mutta vieressähän oli sellainen! Max joutui kuitenkin tuhlaamaan viimeiset mukana olleet roposensa maksavaan kaukoputkeen. Samassa hän tajusi tuijottavasti kaukoputken suurentamaan valtavaan silmään. Vapisevin tassuin Max tarkensi linssiä, mutta silmä oli ehtinyt jo kadota. Yht'äkkiä joku koputti Maxia olkapäähän. Max käännähti... ja näki tavallisen merimiehen... jolla ol samanlainen silmä, kuin se, joka oli ilmestynyt kaukoputken linssiin. "Olet varmaankin se Max!" Mies sanoi ja naurahti. Max oli kuin ällikällä lyöty. "Ompa ulkomailla monia, jotka tietävät nimeni!" Max ajatteli epäuskoisena. Mies tyrkkäsi ryppyisen lapun Maxin käteen ja katosi sumuun. Lapussa luki:

"Olet askelen päässä kulta-aarteesta. Mene alueelle, joka nimesi rahan, ja kiipeä suuren leijonan kitaan! Anna itsesi häikäistyä!"


Pidetäämpä nyt pieni paussi, jatkan postauksen lopussa tarinaa. Nyt voisin vaikka... Laittaa tähän lisää lemppari blogejani.



Ayanon blogissa on selkeää tekstiä, ja hän kirjoittaa todella sujuvasti, eikä tee älyttömästi kirjoitusvirheitä. Ayano on myös kirjoittanut blogiinsa kivan tarinan kadonneesta Bollysta, ja sehän on vain extraa, ainakin mulle, kun lukutoukka olen!


MiniMousen blogi on myös selkeä ja kiva, sinne laitetaan usein kuvia, sekä siellä on Panfun paikat osio, jossa esitellään yksityiskohtaisesti kaikki Panfun paikat. MimiMouse on myös tehnyt sinne "Tehtävät" kohdan, josta voit katsoa neovoa!


Nuppu_ blogissa on kiinnostavia tekstejä, tarinoita ( plussaa!!! ) kuvia, söpö maskotti Ölli-Mölli ja paljon kaikkea kivaa!



Siinä vähän arvosteluja; siirrytäämpä taas tarinaan.

Max lähti ensimmäisenä etsimään tietoa netistä. Hän sai selville, että Etelä-Afrikan raha-yksikkö on Rand, ja se nimettiin Witwatersrand nimisen vuoriston mukaan. Max lähti tietenkin Johannesburgiin, jossa Witwatersrand sijaitsi, mutta se oli kyllä hieman kauempana kuin "askeleen päässä..." , sillä sinne oli Hyväntoivonniemeltä 100 kilometrin matka! Max meni siellä erääseen kiinalaiseen ravintolaan, niissähän oli usein koristeena kultaisia leijonia, joilla on suu ammollaan, meni tarjoilijan luo ja sanoi: "Moi, olen Max, ja tulin hakemaan kulta-aarrettani!" Tarjoilija katsoi omituista vierastaan epäilevänä ja kysyi, mitä tämä halusi tilata. Max löi käden otsaansa."Kaikki Etelä-Afrikassa eivät kai sittenkään tunne minua," hän ajatteli ja kysyi tarjoilijalta suuresta leijonasta. Tarjoilija kertoi hihitti ja kertoi Tautonasta, joka tarkoitti suurta leijonaa ja oli eräs kultakaivos. Kun Max pääsi kyseiselle kaivokselle, hän juoksi täysillä sisään. Hän näki kaivoksen perällä valonkajastusta, luuli sitä kullan kimallukseksi, ja lähti sinne päin. Sitten hän näki hetken aikaa vain sokaisevaa valoa... ja kuuli tuttua kikatusta. Kun Max avasi uudelleen silmänsä, hän näki turistioppaan, ja ELLAN! Max oli tyrmistynyt. Ella selitti pikaisesti, että oli pyytänyt erästä super-etsivää järjestämään Maxille pikku kokeen. Max oli läpäissyt sen kirkkaasti, ja sai etsijän kunnia merkin.


Se satu loppui siihen, ja niin tämä postauskin. Toivottavasti ette nyt pitkästyneet tähän super postaukseeni, se oli aika pitkä! Muuten, järjestämäni kysely loppui tänään, ja siinä Kaupunki voitti ylivoimaisesti, 4 ääntä ja 36% koko hommasta, ja muut 22 paikkaa jakoivat loput 63% ( jos laskin oikein! )


- Maikku



1 kommentti: