Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 7. huhtikuuta 2011

Loskaa on liikaa; mutta elossa vielä... ( KISA, OSALLISTU! )

Moikka! B) 


Miettikää; vaauuuu, Maikku postaa kerrankin! Eikö ookkin hyvä juttu? Että ees joskus? No, nyt siis asiaan: Panfussa on meneillään jokin tietovisa ( Max ja Ella kutsuvat sitä "Maxin ja Ellan suureksi Panfu-visaksi ) jonka aihe,  kuten arvata saattaa, on Panfu. Itse olen tästä hommelista totaalisen pihalla; ei ole oikein jaksanut käydä lukemassa Ellan ja Maxin blogia... Laiskottaa muutenkin tämä bloggailu. ( Joo, varmaan ihmettelette, miksi en pitänyt heti alussa "SORISORISORISORI"- tulvaa; päätin jättää sen välistä. Mutta pahoittelut siis postauksien vähyydestä... ) Niiiiiiin mutta aihehan oli se ihmeen Panfu visa, siirrypä takaisin lauseeseen 4 ja jatka sitten tästä:
Koska Panfu pitää kisan, ajattelin että munkin aika olisi tehdä niin ( onhan edellisestä jo hyvän aikaa ) Eli siis, ohjeet:


Idea on ratkaista salakirjoitus, jonka kirjoitan tuohon alapuolelle. Kun olet ratkaissut huippu vaikean salakirjoitus jutskani, kirjoitat oikean vastauksen tuonne kommentti boxiin ja painat "Lähetä kommentti". Vieläkö olette kärryillä? Varmasti? Selvä, jatketaan: Poistan kommentit niin pian kuin mahdollista. Ekana OIKEIN vastannut voittaa, tokana oikein vastannut pääsee kakkos sijalle, jne... Ymmärsittekö? Tässä vielä salakirjoitus:


LPNNFOUPJTJUUFLP? ( <<--- Kysymys merkki on kysymys merkki, sitä ei tarvitse mitenkään muuttaa, kun ratkaisette salakirjoitusta. ) 


Siinä se sitten oli. Osallistukaapas ahkerasti, joohan? :) Tässä vielä vaatekuvaston että sekä tavarakuvaston uusimmat helmet:









No, moikkaaaa :D -Maikku <3

3 kommenttia: