Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 30. huhtikuuta 2011

Moikka ;)

Hello, Maikku on palannut :D ( no joo, ainakin täksi postaukseksi )


Olen huippu pahoillani; postailu on vain vähän jäänyt... Koitan kyllä tsempata... No, joka tapauksessa: sen perusteella, mitä luin juuri Panfun blogista, kaikenlaista on taas tapahtunut. Ella ja Max ilmeisesti epäilevät jotakuta pandaa vakoojaksi... Eikä arvaus ilmeisesti ollut väärä:





Mitä on oikein tekeillä? Panfussa on myös tällä hetkellä ( näin ainakin ymmärsin ) super ale :)) Kivalta kuulostaa, mäkin saatan nyt pystyä minimi rahavaroillani ostamaan jotain =) Tässä kuvia: ( tiedän, kopsattu Panfun blogista, en jaksanut odottaa Panfun latausta... )









Wow :)) No, eikun shoppaamaan! Jokin aika sitten Ella ja Max myös julkistivat uudet kuukauden bloggarit, sekä värityskuvakisan voittajat :) ( Mikäs värityskuva- kisa sekin oli? On jäänyt multa ihan ohi... Tässä kuitenkin ne voittajat: )


PÄÄSIÄISKISAN VOITTAJAT:


Alora
Canidi2
Fei9
Krista2001
Lyndsay
Namupanda
Namusiili
Bambu111
Tillervo


KUUKAUDEN BLOGGARIT:


Lili100 ja Pikkusiili10
Iigor
Xalia


Onnea kovasti kaikille ;)) Huomasin muuten juuri, että ulkoasua pitäisi vaihtaa. Olisiko ideoita? Niin, ja uuden tarinankin voisin aloittaa... Millaista toivoisitte, vai toivoisitteko ensinkään? No, moi ;))


-Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti