Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 30. elokuuta 2010

Hei, ihan tiedoksi, että arkena me ei ehditä kirjoitalle kovin paljon, koska on meidän elämässä muutakin kuin tietskari. Että viikonloppuna sit enemmän. Juu, ja tuo kisa on nyt siis käynnissä, joten vastailkaapa! Mulla on AIKA LAILLA ongelmia tietskarini kanssa, joten voi olla, että tuo kisa meneekin täysin pipariksi.Juu, ja käykääpä mun serkun blogissa myös, osoite on http://www.maisakuitto.blogspot.com/. Sen sivut on vielä kesken, mutta käykääpä katsomassa!

No, ja tänäänhän kävin panfussa normaalisti, ja Sallu teki Kcurion lisäksi Taikamaisen jäätimantin loppuun, koska oli aloittanut sen alusta. Tietääkö muuten kukaan, missä on kivetty esine?! Itse en löytänyt sitä MISTÄÄN, vaikka katsoin mikroskoopilla KOKO Panfun! 

P.S. Jos toi kisa menee pipariksi, järjestämme ihan tavallisen arvonnan, sen ainakin pitäisi onnistua! (Vastailkaa silti!!)
P.P.S. Ja kommentoikaa blogia!!!!

2 kommenttia:

  1. Sanoin tos edellisen kirjotuksenne kommenteis jo mut sanon sit täskin et kivettyny esine on maauimalan kioskis ;)

    VastaaPoista
  2. Hupsis...... Panin tuon ennen kuin kävin kattoo, et oliko tohon toiseen vastattu!

    VastaaPoista