Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































tiistai 31. elokuuta 2010

Moikkis!

Jäin sitten tänään kotiin, eli voin kirjoitella enemmän. Ensinnäkin, se kisa loppuu huomenna, joten osallistukaa ihmeessä. Jos osallistujia ei tule enempää, ei oikeastaan auta muu kuin perua kisa..... Tosin meidän blogihan on vielä aika uusi, eikä tänne ole oikein ehtinytkään vielä tulla lukijoita. Joo, ja sitten, mä en vieläkään osaa rajata kuvia. Teen aina niin, että otan ruutukaappauksen, tallennan sen OpenOfficeen, ja siellä napsautan kuvaa hiiren oikealla näppäimellä, niin että siihen tulee teksti "Tallenna kuva  nimellä". Klikkaan siitä, jotta pääsen tallentamaan sen jpg  tiedostoon, ja sitten se ilmestyy mun koneen "Kuvat" kohtaan. Sieltä saan kuvan julkaistua, mutten pysty rajaamaan sitä..... Toivoisin taas apua! 


Kamaria muuten on keksinyt suunnitelman, millä Kcurio saadaan pois Panfusta! Jos kaikki ei vielä tiedä, miksi Kcurio muuttui pahaksi, niin klikatkaa tästä, niin pääsette sinne, missä se kerrotaan. No, Kamariallapa oli se suunnitelma, ja minusta se on kyllä mahtava! Hän aikoo etsiä loitsun, joka palauttaa Kcurion takaisin menneisyyteen, eli siihen aikaan, kun Kcurio oli vielä pikku panda, eikä mitään pahaa ollut tapahtunut! Toivottavasti Kamaria löytää sopivan loitsun! Alhaalla on kuva Kcuriosta nuorena!



Ei taida näyttää kovin paljon tältä: (?)



Joo, ja kävin tässä aamulla Panfussa ja tietenkin menin heti arvoituskoneen luo. No, se oli täynnä niitä "estopalkkeja" joiksi niitä itse kutsun. Aika hankala, eikä niitä vasaroita ollut lähelläkään! Pääsin sen läpi kuitenkin nopeammin kuin alussa uskoin, koska palkit ei liikkuneet! Huh. Sain onnenpyörästä (panin oranssiín) semmoisen kivan baaritiskin.  Koska kello on nyt, kun tätä kirjoitan, vasta 10.00 ei tietenkään cat toimi, joten en löytänyt kivettyä esinettä kun en voinut kysyä siitä keneltäkään..... Joten voisitteko auttaa?

Juu, ja vielä, en tiedä mihin Sallu on häippässy, kun se ei kirjoittele blogiin ollenkaan..... No, toivottavasti se ilmestyy..... Lähdenkin tästä sänkyyn, niin saisin tämän flunssan pois....


Tassuittain,

Maikku

PS: Sori, kun tästä postauksesta tuli näin pitkä, mutta mulla oli paljon asiaa!=) Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti