Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































perjantai 18. maaliskuuta 2011

Anteeksi... '-o-' ( <<--- ton olis tarkoitus olla itkuhymis, epäonnistu VÄHÄN... )

Moi... 


SORI SORI SORI SORI! Huomasin juuri, että... tuotaa.... höm... että... niin no, en ole kirjoittanut yli VIIKKOON! Anteeksi kauheasti... Ensin pidin taukoa sen varjolla, ettei ole kirjoitettavaa, mutta... nyt kirjoitettavaa on liikaakin, joten siihen en voi enää vedota. Tänään sitten otin itseäni niskasta kiinni ja PÄÄTIN kirjoittaa edes jotain. Hajotin postauksen taas osiin, joissa kerrotaan tapahtumista ( joista suurimman osan te varmaan tiedättekin jo... ) 


3 päivän kulttis: Kuten te kaikki Panfussa viimeisen kolmen päivän aikana käyneet tiedätte, Panfun tiimi on lahjoittanut jokaiselle ilmaisen, kolmen päivän kulttiksen! Ei kun shoppaamaan! JIIHAA! ( *murjotus* -Ei rahaa, YHYYY! D: ) 


Duck vihdoin herännyt: Duck, tyyppi joka nukkui miljoona vuotta ( no joo, siltä se ainakin tuntui... Todellisuudessa Ankka nukkui niinkin kauan kuin viikon ) Herättyään kiikutin Duckin Kamarian luo, joka näytti kristallipallostaan Duckin menneisyyden... Hän oli paennut Kitkeriöstä, eli oli ollut yksi Evronin orjista! 
( Sääli Duckia, mutta kiva kun tarina vihdoin jatkuu... Mä kun jo tahtoisin siihen kohtaan, kun me tuhotaan Evron! ) Alhaalla Duckin uusi identiteetti, jolle pääsee äänestämään nimeä Panfun blogissa: 








Paras Panfu- Jumper pelaaja haussa: Panfun blogiin on tullut uusi kisa: ja se liittyy mihinkäs muuhun kuin Panfu Jumperiin. ( Sen luittekin jo tuosta ylemmältä riviltä. ) Tarkoitus on siis pelata mahdollisimman hyvä tulos ja lähettäää ruutukaappaus siitä osoitteeseen osallistu@panfu.fi. Eli iPhonen omistajat, pelatkaas ahkerasti!




Uudet vaatteet & kalusteet tulleet myyntiin: Eli, uusia asusteita ja kalusteita on tullut vaate & tavarakuvastoon, alhaalla niiden kuvat:









Ja sitten vielä yksi meidän blogin asia; uusi lukija! Kiitos kovasti, Hannispanda! No, siinä se sitten olikin, heippa!


-Maikku 

5 kommenttia:

  1. Tiiän tunteen. On vaikee muiden arkikiireiden takia joskus vähän vaikea bloggailla...:)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi myös minulta kun en ole kirjoittanut piiiiiitkääään aikaan...! "-.-" On ollut oikeakin elämä ja on kokeitakin ollut niin niihinkin pitäisi lukea.... Mutta siis SOOOOOORIIIIIII!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Voitko olla mun lukija? Jos et ole ;)

    VastaaPoista
  4. Mäkin olen muistaakseni...

    VastaaPoista