Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 31. maaliskuuta 2011

Aprillia, syö silliä ;D

Hello :D


Tiedättekös, mikä päivä huomenna on? Sehän on tietysti vappu! Uskoitteko? Aprillia! ( <<--- edellisestä, pähkähullusta pätkästä älysittekin jo, mitä juhlaa huomenna juhlitaan... ) Hehee :D Oon miettinyt pääni puhki, mitä jekkuja tekisin... ( joo, myönnetään, muistin koko aprillin vasta äsken... ) Mutta nyt tämä pikku "alkulöpinät"  palsta on aika lopettaa, että pääsen kertomaan, mitä Panfussa on tapahtunut: ja eka uutinen on *tattadadattattaa* uusia kalusteita & vaatteita on tullut kuvastoihin! Arvaattekin varmaan jo, millä aiheella? :D 









Niinpä tietysti; aprillia :D Tässä taas jotain, mikä ei ole aprillia ( vai onkohan sittenkin? xD ) Kaupungissa odottelee nyt kaksi kojua... Troyn lettukoju jaaa.... varmaan tiedättekin jo.... tohtori Feelgoodin hyväntekeväisyys koju! Joko olette käyneet antamassa lahjoituksia? Itse lahjoitin jo 200 :D No, moikka nyt sitten ;))




-Maikku

3 kommenttia: