Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 3. maaliskuuta 2011

Kitkeriö kutsuu! ( extra: superpitkä postaus ja kisan voittajan julkistus! )

Heips panduliinit! 


Ajatelkaas; uusi tehtävä kirja on nyt ( vihdoin ) valmis, ja Maxin tassu parantunut; sehän tarkoittaa, että pääsemme viimein asian ytimeen, eli SEIKKAILUUN! Jes jes jes!!! Elikkäs; menkääs nyt pikapikaa Panfuun, klikatkaa uudistunutta tehtäväkirjaa ja aloittakaa tehtävä. Humpsahdin tässä äskettäin Linnan terassille, jossa minua odottivat jo yli-innostunut Max ja yli-huolestunut Ella. Max selosti, miten Kitkeriön miehet pitivät viattomia pandoja orjinaan, ja käski minua katsomaan kaukoputkeen... Ja juu, siellä ne raukat nostelivat painavia jauhosäkkejä ja rahtasivat niitä linnaan... Sitten Max antoi minulle proffa Bookwormin kalliin kameran ja Lilin ompelemat vakoilijan vermeet ja vetäisi yhdestä narusta... Ette ikinä arvaa, mitä tapahtui ( ellette sattumoisin ole tehneet kyseistä tehtävää... ) Sieltä putkahti jättimäinen ilmalaiva! Ei voi muuta sanoa, kuin että wow! Hyppäsimme Maxin kanssa kyytiin Ellan kiristellessä hampaitaan ja vekotin lähti lentoon ;D Ilmavirta pyyhki kasvojani... ja sitten olimmekin jo Kitkeriön puolella, missä ilmapallojen ( jotka lennättivät proffan laitetta ) solmut meinasivat aueta, purje karata & vene syttyä tuleen... Sitten otin esille Bookwormin Loputtoman Luotettavan Laskeutumis Laitteen, eli LLLL:än. ( joka paljastui neulaksi, millä puhkaisin ilmapallot... ) Pihalla meidän piti päästä vartijoiden ohi, joten pihistin pari valeasua orjilta. ( voi niitä raukkoja... ) >.< Olisin tahtonut auttaa, mutta meidän piti lähteä livakasti, kun olin saanut kuvan Evronista rautaportin raosta, sillä aikaa kun Max hämäsi vartijoita... ) Alla vielä kuvia retkestä. 


















Siinäpä se ;D Ja, nyt julistankin Wooby kisan voittajan. Kaikilla meni erittäin lähelle ( suurinosa jopa arvasi oikein ) joten jouduin arpomaan voittajan entten tentten- systeemillä. No, kerron pitemmittä puheitta oikean vastauksen: 40 woobya! Elikkäs Chuchu, Negrita & Tillervo vastasivat oikein, ja Jadettarella meni 1 wooby väärään suuntaan. Voittajaksi arvoin *rumpujen pärinää* Chuchun. Haastattelusi & pandakolikkosi saat sitten kun törmätään, ja lisäsinkin sut jo Viikon pandaksi. No, eipä tässä muuta =) 




-Maikku 


P.S. Herra Curleyn paraatiin en ehtinyt mukaan, koska nettiyhteys pätki koko eilisen, enkä keskiviikkona ehtinyt; joten siitä en nyt tiedota. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti