Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 10. maaliskuuta 2011

Sitä sun tätä turhaa xD zzzzz......

Heippa vaan ;D


Vieras panda se vaan torkkuu rannalla ( yhäkin... ) joten siitä en oikein voi postata. Sen sijaan kaikkialla kohistaan jostain hitsin Panfu Jumperista iPhonelle... Elikkäs tuotaaa...? Jaa, ja siinä taisi ollakin pää uutinen, lisäää siitä voitte lukea Panfun blogista, jonne pääsette klikkaamalla oheista linkkiä. Juups, ja sitten; meidän koneelle ladattiin nyt Gimp 2, ( eli se yksi kuvanmuokkaus ohjelma... kai. ) jota parhaillaan opettelen käyttämään. Ei ihan niin yksinkertainen kuin Paint, mutta kaipa tähän tottuu... Jos jollakin on samainen ohjelma, vinkkejä kommiin...? Tässä tällainen pieni näyte, jonka muokkailin tuossa justiinsa... Ei kun EIKÄÄ, tähän tuli nyt joku "PALVELIN HYLKÄSI" kun yritin laittaa tän kuvan. Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia Gimp:in kanssa? Joo joo, menee turhaksi höpinäksi ja siinähän mä olen mestari... No, tässä kuvat uusimmista vaatekuvaston tamineista:










Panfu6b:en haastattelu on muuten tullut Panfun blogiin ( jo aikoja sitten ) mutta olen unohtanut ilmoittaa asiasta. Myös Troyn banaanipannukakkujen lettuohje ( NAMMM!! ) löytyy samasta osoitteesta, klikatkaapa yhdeksän riviä ( jos oikein laskin... ) aiempaa linkkiä ja menkää katsomaan :P Ja, kiitos uusimmalle lukijallemme cesilialle! Joten siinä olikin tämän kertainen täysin turha postaus. Edes sitä muokkaamaani kuvaa en saanut laitettua, onkohan tänään epäonnenpäiväni tai jotain...? ( perjantai tosin on huomenna ja kolmastoista vasta kolmen päivän päästä... Torstai kymmenes päivä ei kuulosta kovin epäonniselta.... ) 




- Maikku ( joka on syntynyt lörpättämään )


//Muoks: 


Onnistuin sittenkin ( Negritan avulla, KIITOS! ) lataamaan sen kuvan, tässä tulee: 












Voitte isontaa klikkaamalla, jotta teksti näkyy paremmin :D Tausta on tehty Gimpillä, mutta teksti ja pisteet on jostain syystä tehty Paintilla =) 

3 kommenttia:

  1. Nii-i... Mullakin tulee joskus sellainen Palvelin hylkäsi-jutska, kun olen tietämättömänä vahingossa laittanut kuvan väärään kansioon... Tämä kävi juuri Bollyjengin tokalle osalle, joten jouduin tehdä uuden... Hph... No, oonkin siitä lähtien pitänyt piirrosta auki, kunnes olen tehnyt postauksen... Ja en osaa auttaa sua tossa "uudelainen paint"-hommelissa... :(

    VastaaPoista
  2. Mä sain onneksi asian nyt korjattua, olinkin vain liittänyt sen väärään tiedostotyyppiin, johon Gimp ilmeisesti liittää kuvat automaattisesti. Vaihdoin sen jpg- tiedostoksi ( jouduin tosin tekemään kuvan uudestaan ) niin asia korjaantui :D

    VastaaPoista