Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Muukalainen rannalla ( joka ei osaa aakkosia tai tiedä omaa nimeään?! )

Hello ;D


Täällä taas =) Pahoittelen parin päivän kirjoitus taukoa, se johtui yksinkertaisesti siitä, että uutisoitavaa ei ole oikeastaan ollut... Mutta nyt rannalla istuskelee outo ryysyihin pukeutunut panda, joka ei tiedä nimeään saati osaa aakkosia! ( tämän varmaan luittekin jo otsikosta... ) Tohtori... mikäs ihme sen tohtorin nimi nyt taas olikaan? No, joka tapauksessa; tohtori seisoskelee muukalaisen vieressä ja kertoo hänen kärsivän veden hukasta. Niimpä mä kilttinä pandana ( ja tohtorin pakottamana ) lähdin hakemaan vettä "sieltä, missä on jotain syötävää" ( tuon vihjeen tohtori antoi minulle... Se tarkoittaa tietysti ravintolaa, sinne siis... ) Bruno- kokki seisoskeli tapansa mukaan oven edessä. Kun kerroin asiani, Bruno lupasi antaa muukalaiselle juotavaa ( joskin ärtyisänä siitä, että olin hänen hienossa ravintolassaan tilannut vain vettä... ) Mutta eipä tohtori Feelgood ( jes, muistin  sen nimen! Joo selvä, luntin Panfun blogista... xD ) siihen tyytynyt, vaan kertoi ryysyläisen tarvitsevan myös ruokaa. Eli eikun takaisin... ( olisi hyvä ihme voinut sanoa kaiken kerralla, mä inhoan ramppaamista!!! D:< ) Sitten jouduin luettelemaan muukalaiselle aakkosia, että tämä muistaisi nimensä... Huhhuh... Tässä vielä kuvia:






















Pahoittelut tällaisista kuvatulvista, jotka seuraavat joka postauksessa; satun vaan olemaan innostunut, että ylipäänsä osaan rajata näitä, niin otan niitä PALJON... Eihän se haittaa? xD




- Maikku


P.S. Alhaalla tavarakuvaston uusimmat kalusteet!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti