Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tauko

Moi pandat!

Mulla on alkanut tänään hiihtoloma ja en kirjota viikkoon ainakaan blogiin sillä lähden mummoni luo. Eli pidän tauon. Maikusta en tiedä pitääkö se taukoa... Mutta kai se sitten ilmottaisi jos pitäisi.... Martsustakaan en tiedä. Mutta tämä oli vain tämmöinen pieni tiedotus! Sorry kauheesti! Mutta mun pitää mennä pakkaamaan!

-Sallu

2 kommenttia:

  1. Kun katoin noita kuvia, niin ymmärsin sun panfunimen...Oon aina luullut, että se on Maikku....Heh. Ja voitit ilmeisesti siinnä halloween-aiheisessa reseptikisassa?

    VastaaPoista
  2. Juups, voitin =) Kirjoitin siitä blogiinkin, muttet ollut silloin vielä lukijana. Ja jeps, panfu nimeni on Keppihevonen, Sallun keppispanda ja Martsun Luna-love. Tämä johtuu ainakin mun ja Sallun kohdalla siitä, ettei Sallu tai Maikku ollut vapaana eikä me viitsitty laittaa jotain Maikku kakkosta tai Sallu kolmosta... Hehee xD

    VastaaPoista