Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 17. tammikuuta 2011

Panfuun tulee vieras!

Moikka moi!


Kuten otsikosta huomaattekin, Panfuun on tulossa uusi panda, nimeltään Troy, jonka ( tai näin ainakin ymmärsin... ) Smashing Pancakes on tänne lähettänyt. Ajattelin ensin, kun näin kuvan Ellan ja Maxin blogissa, että hän on jommankumman sukulainen, jonka he ovat saaneet riesakseen... xD Kuva oli jotenkin niin rasavillin näköinen, eikä hampaita ole paljon. En tainnut silloin kiinnittää kauheasti huomiota pannuun... -.-" No, en usko teidän ymmärtävän höpötyksestäni paljoakaan, joten tässä Pancakesin meili, jonka he lähettivät Maxille:


"Terve Maximus Marsilainen!


Kiva kuulla susta. Vai uusi Linnan terassi? No sehän kuulostaa makeelta! Me tultais tosi mielellämme sitä katsomaan, mutta ei mitenkään taideta nyt ehtiä. Meillä on joka päivä keikkoja, haastatteluja ja nimmareiden jakamista. Kyllähän sä tiedät, mitä tää rokkistaran elämä on. Me ollaan just New Yorkissa, ja jengi täällä kyselee mistä niitä meidän lettuja oikein saa... Tajusitko? "Pancakes..." 


Täytyykin kertoa, että me tutustuttiin täällä tosi hauskaan tyyppiin. Hänen nimensä on Troy, ja hän kiertää ympäri maailmaa pitämässä sellaista lettukojua. Meidän mielestä se oli tosi hauskaa, sillä me tykätään amerikkalaisista letuista. Ja mekin kierretään ympäri maailmaa! No, me kerrottiin sitten hänelle että ollaan Panfusta kotoisin, ja hän innostui siitä niin että on pian tulosssa sinne! Eli varmaan keskiviikkona viimeistään Troyn pitäisi olla siellä. Jotta tunnistatte hänet, niin tässä kuva. 


Terkkuja Troylle! Ja kaikille muillekin pandoille! 
T. Smashing Pancakes


Eli sellaista ;D Eipä mulla oikeastaan muuta asiaa ollutkaan, koitan vaan pitää teidät ajan tasalla ( vaikka varmaan voitte lukea tämän monesta muustakin blogista... ) No kuiteskin, heippa hei!


- Maikku 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti