Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Yhyy!!! ( Troy kadoksissa, ja Martsulla uusi blogi )

Moi, pandat...


Älkää nyt käsittäkö väärin otsikosta; Martsu ei suinkaan ole lopettanut tätä blogia, vaan hänellä on toinen blogi tämän kanssa, koska Martsu tahtoo pitää pientä taukoa Panfun kirjoituksesta. Osoite on http://martsunjaidanblogi.blogspot.com/, käykää vilkaisemassa =) Tuon "yhyy" kohdan kirjoitin siitä, että... tuotaa... no, kaikki vaan loppaa bloginsa! Jopa ANSKUMURU ( Panfun ensimmäinen kuukauden bloggari, sekä yksi suosituimmista bloggaajista, tämä niille jotka ette tiedä ) ja tuma2k10! Ihan mahdotonta! Mutta ymmärtäähän sen; kun alkaa vanhemmaksi tulla, saattaa Panfu jo vähän kyllästyttää... =( Noh, kuiteskin; Troyn lettukoju on vaihtanut yön aikana paikkaa, - nyt se on urheilu kentällä - eikä Gulliver jättiläinen ole vieläkään saanut rohtojaan valmiiksi... Taas joutuu odottamaan... Ja -->> kuvan lisäsin huvikseni; mä kun pidän mangasta ;D Hehee, tää mun "mangainnostukseni" nyt lähti siitä, kun satuin lainaamaan kirjastosta tänään pari Manga- piirrustus opasta, ja innostuin 8) Olen kyllä aina halunnut oppia piirtämään mangaa... No, nyt on hyvä opetella =) ( Aika paljon hymiksiä tässä postauksessa, tuli mieleen... ) No, alan nyt jo höpöttää hulluja, että heippa hei! xD ( Hymiö, taas... Outoa... )




- Maikku ( Mangafani ) 



1 kommentti:

  1. Maikku, mäkin tykkään mangasta! Tosin mulla ei ole piirto-oppaita, mutta luen sarjakuvia ja piirrän ilman niitä oppaita. Kyllä sekin sujuu. Kauheaa, että anskumuru lopetti bloginsa ja panfun. Olin kylläkin jo vähän ounastellut sitä, koska ansku ei viime aikoina ole postaillut paljon. Mutta nyt täytyy lähtee kouluun, moikkelis!

    VastaaPoista