Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 6. tammikuuta 2011

Sitä sun tätä...xD

Hello, pandat!


Mulla alkaa olla otsikot vähissä... -.-" Miten mä en vaan keksi otsikkoa?! Noo, eipä sillä niin väliä... Ella ja Max joutuivat taas jonkinlaiseen seikkailuun, tällä kertaa siksi, koska Max oli nälissään... Käykää lukemassa tästä klikkaamalla! On se vaan outoa, että silloinkin, kun Panfussa tapahtuu, ei keksi kirjoittamista! Noh, huomenna avataan linnan terassi/sali ja Ella ja Max kertovat tarinansa loppuun, että sitten saatte edes jotain luettavaa! Ettei tästäkään postauksesta tulisi nyt ihan tylsistä, muokkasin teille pari kuvaa Glitterflyllä. Olkaa hyvät!


Glitter Photos


Photo Flipbook Slideshow Maker






Sorry, en ehtinytkään muokata enempää! Kuten huomaatte, ylemmässä kuvassa Smashing Pancakesin Eva ja alemmassa Vaatesuunnittelu kisan suomen voittajat! Hieman muistoja viime vuodelta siis! Mutta nyt pitää mennä,


- Maikku

2 kommenttia:

  1. Kysynpähän vaan mut, miks just sun nimen sanoo toi ekana oleva panda??!! Luuletsä jotenki olevan joku pää??!! Mulla ja Sallulla on taas pikku pandat, joten vähän epistä!

    VastaaPoista
  2. Älä viitsi, Martsu... Muutin yläkuvaa kuitenkin, toivottavasti kelpaa.

    VastaaPoista