Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 29. tammikuuta 2011

Taas niitä samoja ongelmia...

Heips! 


Menin tänään Panfuun etsimään jälleen kerran Troyta; mutta törmäsin tällaiseen esteeseen Linnan terassilla: 
( Klikatkaa isommaks!!! )
Oi joi! Kolme Kamariaa, Luistinrata, Manny, Troy kioskinsa kanssa ja... huhhuh! Lennähdin kaupunkiin ja sieltä takaisin Linnaan, ja se onneksi ratkaisi ongelman. Nyt seison Paulin huoneessa, jossa on aikamoinen ryysis... Kaikki huutavat sitä iän ikuista "POIS PÄÄLTÄ!!! KAIKKI REUNALLE!!! ILMOITAN KOHTA VALVOJALLE!!!".... Ääh, pitää vaihtaa serveriä... ( Muista, älä ikinä mene enää täydelle serverille! ) No niin, nyt olen taas kerran Paulin huoneessa; tällä kertaa yksin Paulin ja Troyn kanssa. Troy kertoi tietävänsä lettuvarkaan: Paul the kid! Tekisi mieli sanoa, että mitä minä sanoin... Herätin ahmatin ( eli Paulin ) vesi-ilmapallolla, ja nyt Troy voi soittaa hinausauton hakemaan kojunsa takaisin kaupunkiin. Palkinnoksi sain pari lettua varastolaatikkooni; pitääkin syödä ne ennen kuin ne menevät viiden päivän päästä pilalle... Jehuu, nyt kaikki ( tai no ainakin melkein... ) on taas ennallaan! Katsokaas:


( Kuvan voi jälleen kerran klikata isommaksi )




- Maikku


P.S. Tiedän, aika sekava postaus... ;D Ja vielä, kyselyni loppui pari päivää sitten; kiitos kaikki 5 jotka vastasivat siihen =) Ja lisäksi; Panfun blogissa Ella ja Max kyselivät, ketkä ansaitsisivat kuukauden bloggari- tittelin ;D Käykääs kertomassa mielipiteenne!

3 kommenttia:

  1. Maikku tiedän miks tolleen käy! Kun vahingos klikkaa jotain paikkaa kaks kertaa tulee "violettia vettä", kauheeta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, nyt osaan varoa tuplaklikkausta ;D

    VastaaPoista
  3. Mullakin on tullu viidakko luolassa tallilla maauimalassa se on ihan ärsyttävää

    VastaaPoista