Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































perjantai 28. tammikuuta 2011

Troy olikin linnalla + KULTTISPÄIVÄ!!!

Moikka vaan kaikki!


Kuten otsikosta näettekin, löysin Troyn linnalta tänään ;D ( No joo joo, Sallu neuvoi minua edellisessä postauksessa... ) Lettukoju on taas yön aikana mystillisesti vaihtanut paikkaa... Onkohan Paul the kidillä järistyksineen jotain osuutta asiaan? Mutta lettuja Troylla ei ole; joku on varastanut taikinan... ( Epäilys: Paul the kid? ) Mutta siirrytäämpä iloisiin asioihin lettuvarkauden sijaan; KULTTISPÄIVÄ!!! 8) Ajatelkaas; ihanaa =) Uuden pandahahmon myötä vanhat lempihiukseni eivät enää sopineet minulle ( yhyy! ) eikä uusia ollut aikaa ( tai rahaa... ) lähteä ostamaan, joten sain tyytyä vara-hiuksiin. Asun olen suunnitellut viime kulttispäivänä, toivottavasti pidätte. Kuvan voi klikata isommaksi, sillä en ole vielä ymmärtänyt rajaamisen jaloa taitoa... 




Kivat vaatteet, eikö? Kommentteja otetaan vastaan! xD
Enempää kuvia en ehtinyt ottaa, pahoittelut... Saatte nyt tyytyä tähän, koitan saada huomenna n. 1 kuvan kuva postauksen kulttiksesta ;D Mutta nyt pitää mennä, moikka!


- Maikku 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti