Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































perjantai 28. tammikuuta 2011

Troyn koju liikkunut

Heips!


Troyn letut on jälleen varastettu; ja hän itse on tupsahtanut linnan terassille... Haiskahtaa herkkusuulta; kojuhan liikkuu koko ajan lähemmäs Paulin huonetta! Nyt on jo syytä huolestua!!! 0_0 Entä jos Troylta loppuvat lettu ainekset?! Kuva ala puolella: ( mä olen nyt kovin innostunut ottamaan näitä kuvia, ei kai haittaa? xD )


Kuvan voitte taas kerran klikata isommaksi; rajaaminen kun ei kuulu osaamiini asioihin. Apuja? ;) Noo. eipä tässä paljon muuta, kirjoittelin vaan nopean aamutekstin =) Illalla ( ehkä ) pidempi, jos asiaa riittää. 


- Maikku

2 kommenttia:

  1. Hei PPP-liiton jäsen! Alisa tarvitsee haleja ystävänpäiväkorttiaan varten! Käythän Tillervon Panfu-blogissa antamassa omasi. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Muakin alkaa jo tympiä, että Troy liikkuu koko ajan...Nyt tuo Paul The Kid on ilmestynyt kuvioihin, joten uskoisin, että syyllinen on hän, koska hän osaa lennättää tavaroita!

    VastaaPoista