Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































tiistai 14. joulukuuta 2010

Aamusta taas...=)

Heips!


Taas kirjoittelen aamusta; tiistaina kun on vasta kymmeneen meno=) Eli eilenhän vietettiin Lusian päivää, ja Ella, Max ja "the pets" järjestivät Lusia kuoron. Kuva vieressä ---> 
Olen alkanut lukijaksi lähi-aikoina moniinkin blogeihin, kun ihan sattumanvaraisesti Panfun blogin blogilistasta bongailin blogeja ja kävin katselemassa! Tässä linkit/arvostelut muutamaan.


Spindin Panfu blogissa on mukavia tekstejä, kivoja kuvia ja hän kirjoittaa selkeästi. Käykää vilkaisemassa!


Musi pandan blogissa taas on hienosti muokattuja kuvia, sekä hyviä tekstejä. Mukava blogi!


Myös Aamuisin päivittyvä Panfu blogi Uni&Taika ja Vanilja, ( pitkä nimi ) Aivan Panfu KataOmgMaggyn Panfu-blogi ja Annmaryn Panfu-blogi ovat kivoja=) Käykää katsomassa! Mutta siis nyt varsinaiset uutiset: PANFUUN ON TULLUT LUNTA! Panfu on todellakin kaunis talvella...<3  Olen kyllä nähnyt siitä kuvia, mutta todellisuus on paljon kauniimpi! Huomasittekos, että pandan pelaajakortteihin tuli uudet tyttö- ja poika hahmot? Ne on musta oikeastaan paremmatkin kuin edelliset...XD Tasokonekin toimi; olen nyt tasolla 38! Ja ai niin... Panfun Blogiin tehtiin muuten taas kerran Reiluin Panda kisa, olkaas mukavia ja avuliaita pandoja niin voitte voittaa! 


Maikku


P.S. Kirjoitin tan aamulla, mutta julkaisin nyt vasta illalla, alkaa ihmetelko otsikkoa! Ja nakojaan en enaa loppu tekstista saa kaytettya paria kirjainta... Huomasitte kai, mita!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti