Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 1. joulukuuta 2010

UUTISIA, UUTISIA JA KAIKKEAA!!!!

Moromoiks!




Aamulla/iltapäivällä en päässyt Panfuun ensinkään, eli selasin blogitkin vasta illalla=) Mahtavia juttuja olitte joulukalentereihinne laittaneet, te, jotka sellaiset blogiinne teitte=) Panfun joulukalenterikin oli makee; sieltä putkahti kuusenkoriste, ja puumajassa odotti itse kuusi! Mahtavaa=) Kultapandat saivat myös kelkkasohvan. Mä sitten RA-A-AAKASTAN joulun 
aikaa=) Millaisia kalentereita teillä on kotona? Itselläni on ihan perinteinen suklaa kalenteri, ja sitten Mauri Kunnaksen kuvakalenteri, siinä on tosi hauskoja kuviaXD Ja varsinainen uutinenhan nyt on, et huomisesta sunnuntaihin asti Panfussa on KULTTIS! Siis mahtavaaa!!! Mulla on oikeestikin vaikka millasta joulua nyt piakkoin; huomenna koulussa on naamiaiset, ens viikolla yhes kerhossa on pikkujoulut, herkkuja yms. Joulu on niin YES! Tuossa viel itse muokkaamani joulu wooby kuva.


Maikku

2 kommenttia:

  1. ONKO PANFUSSA KULTIS HUOMISESTA SUNNUNTAIHIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Joo, niinhän Panfun blogissa sanottiin=) 3 kulttispäivää peräkkäin=)

    VastaaPoista