Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Moips!

"Joulu-yö, juhla-yö! Päättynyt kaik on työ. Kaks vain valveil on puolisoa lapsen herttaisen nukkuessa seimikätkyessään, seimikätkyessään". Din din din din, din din din din, dam dam dam, dam dam dam, den den dedede den dedede, den den dedede den dedede, dan dan daan dan dandaan, den den den dedede den.

Olen ihan joulun tunnelmissa! En edes keksi mitä kirjotan, koska päässäni soi joululaulu!


Lempi joululauluni ovat tässä:

  • Jouluyö, juhlayö (Saksa: säv. san. Stille Nacht, heilige Nacht)
  • Sydämeeni joulun teen (Suomi: säv. Kassu Halonen, san. Vexi Salmi)
  • Joulumaa (Suomi: säv. Katri Helena Kalaoja san. Juha Vainio
  • Kun joulupukki suukon sai (säv. san. Tommie Connor)
  • Nisse-polkka ( säv. san. Köie Henning)
  • Pikkuoravien joululaulu ( säv. san. Sauvo Puhtila)
  • Joulupukki (säv. san. P. J. Hannikkainen)
  • Siinä niitä oli oikein läjä... Minusta on väärin laulaa laulua "Joulupukki" pila versiona! Pikku-veljeni laulaa sitä näin: "Joulupukki, joulupukki, valkoparta, silmä puhki. Isä ampuu haulikolla, äiti hakkaa kaulimella, Lapset heittää pipareilla, ja pukki torjuu kalsareilla". Tyhmää kerta kaikkiaan!

Ketkä uskoo joulupukkiin? Minä en, mutta minusta on hauskaa viettää joulu yhdessä perheen kanssa, ja että joulupukki tule käymään. Onhan se vaikea teeskennellä että joulupukkia ei ole olemassa, mutta jos sinulta lipsahtaa vahingossa että "äiti ja isi ostaa ne joululahjat", ja pikku-veli tai -sisko sanoo "mutta kuka joulupukki sitten on" niin tiedän ratkaisun jonka äitini kertoi ja se on mielestän yksi huippu vaihtoehto. Vaihtoehto on "hei, äiti ja isi auttavat pukkia, he ostavat vain yhden lahjan auttaakseen pukkia, ei pukilla riitä raha kaikkeen). Mitä pitätte? =)

Tietääkö kukaan missä Pörri on? Olen etsinyt häntä jo tunnin, mutta en löydä häntä mistään! No etsin häntä vielä vähän ja huomenna olen toivottavasti löytänyt Pörrin! =)

Joulua odotellen: Martsu

P.S. Mun ja Sallun extra-postaus meni vähän pipariks, kun me ei keretty ja mun kone sanotaanpa että "simahti".

1 kommentti: