Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 11. joulukuuta 2010

Vaaaikka mitä... -.-

Moiks! 


Ensin Panfun blogin uusimmat uutiset; sinne on tullut Jadettaren, siis nykyisen kuukauden bloggarin, haastattelu, ja kolmas kuukauden bloggari on valittu, balettipanda, onnea! Sitten asiaan; blogia on hieman muokattu, Pörri dai tonttulakin,....


Kivaa! 


...ja Pikku kivaa sivulle on tullut palapelejä. Pahoittelen, jos se nyt näyttää aika epäsiistiltä; en saanut niitä paremmin! Lisäksi lisäsin blogiin "Ennätys postaus" sivupalkin. Ennätys on tällä hetkellä minun hallussani, pankaas paremmaksi, Martsu ja Sallu! No... kisan vuoro; edelliseen kun ei taaskaan vastattu, ja se loppuikin tänään, vaikken sitä muistanut siihen laittaa ja... ( seli seli... Joo, no oikea syy on, etten ollut itse älyttömän tyytyväinen kisaan... ) Okei, mutta kisan aihe on vastaoppimani juttu: palapeli. Tässä teille TODELLA vaikea palapeli ratkottavaksi, tarkoitus on keksiä, mitä kuva esittää. Hankalaa, muttei mahdotonta. Vastaus kommentteihin, osallistumis aikaa on 19.12. asti, siis viikko. Eikun osallistumaan! Toivoisimme edes  tähän kilpailuun osallistujia; blogi on ollut aika hiljainen... Voisittekos kommentoida vähän enemmän...?


- Maikku 










provided by flash-gear.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti