Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 27. joulukuuta 2010

Tiedotettavaa

Moi!

Joulun extra postaukseni jää pikkasen väliin kun rupean Maikku siasta tiedottelemaan asioita. Maikku menee täksi viikoksi reissuun niin hän ei kirjoittele vähään aikaan blogiin. Ja voin tietysti joissain postauksissa jatkaa extra postaustani mutta kun on niin paljon muutakin tehtävää että en tiedä kerkeänkö... Mutta kitenkin nyt asiaa eli Kamaria on laittanut Panfublogiin Kamarian muistelot tältä vuodelta tekstin jossa hän näyttää vähän kuvia tämän vuoden Panfun tapahtumista. Mikäs tapahtuma on jäänyt teilta eniten mieleen?

a.) Telepandia

b.) Pokopet circus

c.) Krucio-tehtävä

d.) Uusi linnanpiha

e.) Pelasta pokopetsit-tehtävä

f.) Smashing Pancakesien konsertti

No minulla ainakin on jäänyt aika moni tapahtuma mieleen. Esim. Telepanda ja Krucio-tehtävä ja paljon muita. Sanokaas te kommenteissa mitä tapahtumia teillä on jäänyt erityisesti mieleen. Olisi kiva kuulla. Mutta nyt kone aika loppu. Kirjoittelen taas ylihuomenna.

-Sallu

P.S Sori kun tuli mini teksti... " - . - "

2 kommenttia:

  1. Mulle on jääny ainaki Smashing Pancakesien keikka ja...ja no tietty Krucio juttu ja...ja Pokopetsien sirkus!Ja tietty lähes kaikki muutkin jutut

    VastaaPoista
  2. Smashing Pancakesihanpakosti ja pokopetssirkus

    VastaaPoista