Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































perjantai 3. joulukuuta 2010

Uutisia Panfun blogista

Hello!



Panfun blogiin, Ellalle ja Maxille, oli saapunut outo postikortti... Siinä luki näin:


Moi Max!
Miten Panfussa menee? Mitäs sulle ja Ellalle kuuluu? Kuulin, että teillä on iglu ja siellä hieno takka joulukalentereineen. Kuulostaa just siistiltä! Odotan kovasti ylihuomista, koska Sinterklaas tulee ja tuo joululahjat! Toivoisin niin kovin omaa koiranpentua… Olen toivonut sitä jo pitkään!! Mitäs te toivotte?
Fijn sinterklaasfeest! :)
Toivoo Kees

Mutta siis ilmeisesti homman nimi on, että miten lahjat voivat tulla huomenna, vaikka nyt on vasta joulukuun kolmas päivä? Ja tämä on oma kysymykseni; kuka on Kees? Tiedättekö te, jotka ootte olleet Panfussa pidempään??? Muutin muuten ylä kuvaa vähän; siinä on nyt pari puhekuplaakin=) Nooh; ei tänäänkään tämän pidempää tekstiä, mutta koittakaas kestääXD Ja arvatkaas vielä mitä; meidän blogissa on nyt yhteensä 200 BLOGITEKSTIÄ!!! WOW! ( *suomennos*: Vau! ) 
- Maikku
P.S. Loin uuden sivun; Pikku kivaa, mutta siellä ei ( tällä hetkellä ) ole muuta kuin pari mini sarjista=/ Pahoittelen, teen sinne vielä lisää juttuja; esim. testejä. Pankaa kommentteja sivusta ja ehdotelkaa, mitä sinne voisi laittaa, jookos?




2 kommenttia: