Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulu ohi, uusi vuosi tulossa!

Heippa kaikki!


Mitäs saitte joululahjaksi? Itselläni oli tällainen lista, ja sain siitä n. puolet, sekä paljon muitakin mahtavia tavaroita!


Hups... Taisin tehdä listasta turhankin revenneen... Noh, ainakin se näyttää nyt joltain aarrekartalta paperilaatunsa puolesta... ( en tosin tajua, mitä hyötyä siitä on... ) Noh, joka tapauksessa hyvää joulua! Olisi hauska lukea, mitä te saitte lahjaksi, joten eikun ahkerasti kommaamaan=) Mutta nyt kuitenkin varsinaiset uutiset; seuraava kuukauden bloggari äänestys on käynnissä Panfun sivuilla, jolla Ella ja Max ovat valinneet ehdokkaat. He ovat Toffeenalle, Taika&Uni, Perro9, Vanilja,  Musi, Maggy ja Tillervo. Onnea, kun olette päässeet noinkin pitkälle! Tällä hetkellä Toffeenalle on ykkösenä. Lisäksi Kamaria aikoo valaa tinaa Panfussa keskiviikkona, ja pyysi kaikkia tulemaan silloin luolaan hänen luokseen. Se jää itseltäni valitettavasti väliin, kun lähden nyt viikoksi mummoni luo serkkuni kanssa... No, kertokaa mulle sitten mitä siellä tapahtui, jooko? Ja sitten vielä; minua harmittaa, kun toiset bloggarit... siis he... vain lopettavat bloginsa! Se tuntuu vain niin surulliselta... Useimmat järkkäävät jotain, siis vaikka videon tai sellaista, mutta siis silti... Jopa Nuppu_ lopetti äskettäin... Ja MiniMouse, ja tosi moni muu on lopettanut... Itse en aio lopettaa, vaikka tämä blogi ei varmaankaan teille niin paljoa merkitse kuin itselleni. Jos joskus kuitenkin aion, niin voisitteko muistuttaa mua lupauksestani? Noh, eipä tässä kai muuta...-.-"...


- Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti