Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 21. helmikuuta 2011

Jeehuu ;D ( Ilmapallojen avulla voittoon? )

Moikka moi ja heippa hei, te tyypit siellä ruudun takana ;D 


Max on kehitellyt nerokkaan suunnitelman Evronin voittoon; tai no, oikeastaan Kitkeriöön pääsyyn... Se, miten me tarkalleen ottaen voitamme, on ilmeisesti vielä työn alla, mutta onhan sekin eteempäin, että edes pääsemme hyökkäämään. No, löpinä saa riittää, selostan vihdoinkin sen toimintasuunnitelman:


Vaihe 1: Asut, ettei meitä salahiippailija pandoja tunnisteta ;D Mini kuvassa ( voi klikata isommaksi ) joka on tuossa vieressä, voitte katsoa, millaiset Lili loi käytettäviksemme... tuota... käytettäväksemmi... no, joka tapauksessa... Proffa Bookworm on myös antanut Maxin käyttöön arvokkaan kameransa.


Vaihe 2: ( eli se varsinainen sisään pääseminen ) Ilmapallot! Vaikuttaa hassulta; mutta ilmeisesti meidän on tarkoitus seilata ilmapallojen kyydissä Evronin syliin! ( Kuulostaa tosi tosi pelottavalta, kun ottaa huomioon, että Evron on kaikkien aikojen ilkein tyyppi Panfussa )


Ja siinä se siis taisi olla. Sitten selitän sen ensimmäisen osion; ( eli Jeeehuu ;D ) Olen vihdoin ja viimein oppinut rajaamaan ;D JEEEEEHUUUUU! Alhaalla todiste; kuvassa olen Viidakon luolassa odottelemassa, että rakas vanha yllätyskone jaksaisi tiputtaa luukustaan seuraavan yllätyksen... ( En muista mikä se on!!! 
Kumma juttu... )






- Maikku ( JEEEEEEEEEEEEEHUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti