Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ystävänpäivä postaus, otto 2

Heippa hei ja hellurei, pandapuppelit ;)


Ystävänpäivä- postaukseni jatkuu ( selailkaa pari postausta alaspäin, niin voitte lukea sen alun ) taas ;D Mainitsinkin silloin jo Maxin yllätyksestä Ellalle; ja siihen liittyvistä ongelmista... Max mietti siis pitkään, mitä antaisi lahjaksi Ellalle; ja kun hän vihdoin keksi kynttilä illallisen, kuvaan astui ongelma nimeltä Carl, joka kutsui Ellan ja Maxin kanssaan vuorille Kitkeriötä etsimään. Ja vielä ihan samana päivänä, milloin Max oli suunnitellut yllätys- illallisen Ellalle! Sehän romuttaisi koko Maxin yllätyksen, joten niimpä hän keksi nerokkaan suunnitelman. Hän väitti Carlin ollessa lähdössä olevansa kipeä, ja Ella jäi häntä hoivaamaan; ja sittempä Max esitteli yllätyksensä ;) Luin tänään Panfun blogista illan menneen hyvin, ja te voitte tehdä saman, jos ette ymmärtäneet erittäin sekavasta selityksestäni mitään. 




Siinäpä oli se tarina; yllätyin, kun huomasin, ettei minulla ollutkaan muuta kirjoitettavaa ;( No, toivottavasti teille kelpaa tällainenkin pikku postaus, ja jaksaisitte kommentoida... Kuten olen joskus tainnut sanoakin, pelkää hymiö/muu merkkikin riittää, kunhan vain tiedämme, että olette lukeneet tekstin ;) Pitää mennä, moikka!




- Maikku  

2 kommenttia:

  1. Halusit kyselyssä, että vastaan, miten muistin kamujani kaveripäivänä. No...Makasin kotona jumalattomassa oksennustaudissa, katoin American Idolia ja luin Seuraa ja mainoksia. No, oli tylsää, joten HALUSIN TODELLA olla koulussa!!! Vaikka meillä olisi ollut koulua kolmeen, ja parin tunnin luisteluharkat koulussa, niin so what... Koulussa me oltais saatu "sydänystävät"...Ja halusin kokeilla, kuka on mulle "se oikea". (Kerrotaan, että koulumatkalla ekana vastaan tuleva on "se oikea..." *Viks vinks* No, sitten varsinaiseen asiaan: Seuraavana päivänä rustasin kortit niin hienolla käsialalla kuin pystyin. Kortit oli vaan sellaseia kalliimpia hile-kolmiulotteisuus-kortteja. En mä silleen mutten mitään oikeen tehnyt...Ääh...Oon ihan älden hysteerinen tänää...No kuvittele, sain kokeesta 7-!!!!Älyttömän huono numero!! Mä oon kympin oppilas! Saan aina kymppejä! :( Ope luki ihan varmana tuloksen väärän nimen kohalta!! En koskaan oo saanut kasia huonompaa....! :´(

    VastaaPoista
  2. No voi sun... Mun huonoin tulos on 8 ½... No, kiitos kuitenkin kun kerroit ystävän-päivä kuulumisesi ;D

    VastaaPoista