Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Oi voi ja ääksistä!

M-o-o-iii.... 


Apua! *Maikku paniikissa* Täytyy kai aloittaa alusta, jotta kaikki ymmärtävät... ( ellette sattumoisin ole jo lukenut tätä jostain, koska olen kyllä nyt aika pahasti myöhässä, ei ole ollut kirjoittelu intoa ) Eli siis sain vihdoin häädettyä ne inhat pilvet Panfun yltä; ja sieltä paljastui kaikkea muuta kuin mukava uutinen: Evron! Hän ei ole kukaan kiva tyyppi, vaan tottakai taas maailman valloittaja; tällä kertaa jopa vielä kamalampi uhka kuin Krucio! Ai niin, sitä ei saanut sanoa... No, samapa tuo, koska Paulimme on todennäköisesti taas muuttumassa veriviholliseksemme... Tämä Evron ilmeisesti yrittää houkutella Paulia letuillaan kotiinsa, Kitkeriön saarelle, jotta voisi muuttaa hänet Krucioksi ja valloittaa maailman yhdessä. Ajatus ei kuulosta järin houkuttelevalta, myönnetään, joten eiköhän nyt kaikki oteta vesi-ilmapallot kouraan ja herätetä jo matkalla oleva Paul transsista. Jos onnistumme, saamme siidet urheusmitalit ;D Mutta vilkaiskaapa Panfun uutta, ultra siideä karttaa! Paul on onnistunut uinuvien voimiensa avulla kiskomaan koko Kirkeriön lähes syliimme! 


( Klikkaamaalla saat kuvan suuremmaksi )
  Oi voi... Mutta siirrytäämpäs toisenlaisiin asioihin; Gulliver on lähdössä, mutta paljasti viimein salaisuutensa: 
( en saanut alusta oikein selvää, mutta ymmärsin asian näin: ) pikku jättimme Gulliver on koko ikänsä toivonut olevansa jättimäinen, joten hän tuli Panfuun etsimään rohtoa sen toteuttamiseksi. Ilmeisesti Gulliver ei vieläkään saanut isoa kokoa, ja harmi hänen kannaltaan, mutta kunnon jätti panda ei luovuta ;D Gulliver lähtee siis muille maille etsimään onneaan, ja antaa sinulle matkamuistoksi jättisuuren paitansa ( mini koossa, tottakai ) Oscar delfiini ei sen sijaan ole lähtemässä, vaan jäämässä Panfuun, ja hänen nettivinkkejään voit käydä kuuntelemassa rannalla joka päivä; se kannattaa, sillä saat joka kerta uskollisuudestasi 100 pandakolikkoa maksuksi! Vautsi vau =) 


- Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti