Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































tiistai 15. helmikuuta 2011

Juhuu, ystävät!

Moikka kaikki maan ja taivaan välillä, 


eilen vietettiin juhlista toiseksi jalointa eli ystävänpäivää! Olen vieläkin ihan tunnelmissa; järkkäsin tuonne kyselynkin, eli eikun niihin osallistumaan kaikki! Maxin ystävänpäivä- yllätyskin näytti onnistuneen; eeeikun odottakaas, enhän ole edes kertonut siitä vielä! 0_0 Olempas minä ollut nyt laiskana...... Saattekin sitten tuplamäärän ( tai no ei nyt ihan! ) postailua tänään ;9 ( mikähän hymiö toikin on? )


Ystävänpäivä kisa ratkesi; voittajat kamuineen ovat panda-pirpana & kukka00, Jenny2000 & Mussukki, kirsikankukka & lumituuli, Rosa1701 & Lili100, Maggy & Annmary, Simppis & Airfairy, Pambo & kaisu321, Keijuliini & ere7, laua & Klaara68, Dipsu & Lotusjasmin, sekä hanihani &  jazzpanda. Onnittelut kaikille! 


Eikun oi joi joi joi, kerron loput myöhemmin, nyt on pakko mennä... Kamalat pahoittelut minimini- postauksesta, aika ei vain jotenkin riittänyt... Annattehan mulle anteeksi, menneen ystävänpäivän kunniaksi...?  


- Maikku ( joka on oikeasti tositosi pahoillaan ja lupaa hyvittää tämän! )



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti