Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































perjantai 11. helmikuuta 2011

Ystävyyttä & asiaa

Moiks ;D


Tästä tulee luultavimmin vain sellainen höpötys- postaus, Panfussa kun ei mitään mullistavaa pikku Krucion ( olen alkanut taas kutsua häntä sillä nimellä ) tai Kitkeriön saaren Evronin kanssa, onneksi =) Krucio- aiheesta voitte lukea, tai tarkemmin katsoa lisää Panfun blogista linkkiä klikkaamalla. Samaisessa osoitteessa voitte myös osallistua Panfun ystävänpäivä runo- kisaan, jossa on palkintoina vapaavalintainen joko sydänilmapallo tai Sydän-Wooby ;) Aiheena kisassa on paras ystävä; se on yksi syy, miksen osallistu. Sallu ja Martsu kun on molenmmat niin ihania kamuja, etten osaa valita, vaikka tykkäänkin runoilla ;) Mutta osallistukaas te, voittaja saa antaa myös jommankumman lahjan ystävälleen! Uusia asuja muuten on tullut, ostakaa te joilla on varaa ;)


Vilkuilkaas myös näitä upeita ystävänpäivä huonekaluja, jotka lisäsin alapuolelle. Nekin voitte ostaa Panfun kuvastosta.







- Maikku ( joka toivottelee hyviä ostosretkiä )

1 kommentti:

  1. Tekis niin mieli ostaa noi puvut, mutta harmi kun en oo kulttis...:((

    VastaaPoista