Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 19. helmikuuta 2011

Pakkasta yhä... mutta asiaa ei ole kovin paljon...

Pirtsakkaa päivää, pandapuppelit ;D 


"Viikonloppu on taas, viikonloppu on taas, kaikilla nyt on kii-vaa..."  Jihuu! Ilmoiteltavaa ei oikeastaan ole, mutta teki niin kovasti mieli postata... että tässä nyt ollaan. Kiitos ensinnäkin uudelle lukijallemme, Amanda Riihimäelle. ( "Kolmekymppi on jo ovel-laaaaaa..." ) Selvä selvä, lopetan tämän epävireisen laulun, sattuuu vaan laulattamaan.... ja pakko kai se on jotain kirjoittaa laulaa... Uusimpien kuukauden bloggareiden ( KataOmg, PandaPomo11, katak ) haastattelut ovat ilmestyneet Panfun blogiin, joten käykääpä lukemassa ne sieltä. Kävin tänään pitkästä aikaa Panfussa, haastattelin paria tyyppiä & ruutukaappailin kuvia sarjiksia varten jne, että ehkä te saatte nyt vähän aikaa jotain muuta kuin lörpöttelyä... on tosin ihan eri asia ruutukaapata kuvat kuin muokata ne ja lisätä blogiin... joten katsotaan vielä sitäkin. Okka, tässä kuitenkin tavara- kuvaston uusimmat huonekalut:







Ihanan mielikuvituksellisia... Mutta nyt mun pitää kyllä mennä. Pahoittelen ihan kauheasti tällaisia tylsis- postauksia, mutta aina ei jaksa, eikä pysty kirjoittamaan mitään kiinnostavaa... Yritän ensi kerraksi saada jonkun sarjiksen aikaiseksi, mutta en lupaa mitään ( kerrankin opin, ettei kannata luvata mitään, mitä ei pysty välttämättä pitämään... )




- Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti