Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 3. helmikuuta 2011

Paljon ( PALJON! ) asiaa!

Heips ;D ( KÖH! )


Pahoittelut, kun en pariin päivään ole kirjoitellut; Sallu taisikin kertoa syyn; olen kipeä ;( Sillä aikaa, kun itse makasin sairasvuoteessa, Panfussa on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Huoh... Voisitte varoittaa, ennen kuin keksitte kamalan tapahtuma- rumban! No, tässä kuitenkin pikakertaus:


Nuppu_ loppaa bloginsa toistamiseen; ja tällä kertaa ilmeisesti lopullisesti =( Ja, Nuppu kertoi olevansa Nupun lisäksi myös LumitassuOmg, Mardis ja Pikku-Suklis! 0_0 Onhan kaikilla neljällä sama kirjoitustyyli ( ja kaikki kutsuvat itseään hulluiksi xD ) mutta se nyt vaan kuulostaa niin uskomattomalta!


Kuukauden bloggarit on jälleen valittu; onnittelut, PandaPomo, KataOmg ja Katak ;D Heidän lisäkseen äänestykseen pääsivät mukaan Lili100 & Pikkusiili, Iigor, Tillervo, Lovelynatalia, Musi, Mussukki ja Namusiili!


Gulliver odottaa sinua taas viidakossa; ja pyytää etsimään viittä erikoista hiekanjyvää! Etsin niitä tosi pitkään! Viimein löysin yhden Karibian rannalta, yhden Talleilta, yhden Järveltä, yhden Linnalta ja yhden Kilparadalta. Löydettyäni ne Panfu tosin onnitteli minua kaikkien mätien hedelmien löydöstä, mutta kai se on vähän sama asia? 


Oscar delfiinistä on tullut Panfun virallinen surffaus opettaja; netissä surffauksen opettaja, nimittäin! Käykääs tekemässä Oscarin netissä surffaus kysely! Itse sain kultamitalin; mutta minulle ilmestyi silti kaikki mitallit varastooni. Outoa!


Uusia vaatteita + kalusteita on tullut Panfun kuvastoihin! Ei kun vaan koulunpenkille; tyylikkäissä asuissa! ( Tytön asu on ihana! <3 ) 








Ja vielä viimeinen uutinen; tällä kertaa huono: Panfun yllä leijailee tummia pilviä ja Kamarian nenää kutittaa pahaenteisesti... Ei kai Panfu taas ole vaarassa? Menkääs tähystämään Linnan terassin kaukoputkella, mitä on tekeillä!


-Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti