Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 5. helmikuuta 2011

Paul the kid kateissa!

Hello, and help! ( suom. Heippa, ja apua! )

Panfua kohtaa taas turmio; Paul the kid on karannut, ja luultavasti suunnistaa kohti niitä vuoria, jotka tummat pilvet peittävät... Omituista... Mutta sepä ei olekaan mitään uutta täällä päin. Lyön vaikka vetoa, että tämä kaikki liittyy takuulla siiihen uuteen tehtävään! Voi miten jännää! xD Mutta siis Kamaria odottaa meitä Linnan terassilla; hänellä nimittäin on suunnitelma; joka ei näytä toimivan! Meidän täytyy niiden pyörremyrsky hommeleiden avulla yrittää pyörittää tuulimyllyä, ( tai no jotain jutskaa kuitenkin ) jonka taas pitäisi puhaltaa pilvet pois; mutta vaikka koko Bollyland on yrittämässä, se ei suostu heivahtamaankaan, eivätkä pilvet liioin...Eli meidän panfulaisten tilanne on aika toivoton tällä hetkellä. No, kyllä se aurinko vielä joskus paistaa, ehkä huomenna jo onnistumme! ( kai )                                          


- Maikku 
P.S. Huomasin juuri, etten käyttänyt koko postauksessa kuin yhtä hymiötä. Outoa tämäkin, yleensä käytän vähintäänkin viittä... Tai no kymmentä.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti