Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































perjantai 18. helmikuuta 2011

Pakkasta ja paljon asiaa ;)

Hyrrrrrrr, pandat rakkaat ;D


Pakkas lukeamat- kohoavat jo miinus kolmeenkymmeneen, mutta tämä panda se yhä vain jaksaa taapertaa kouluun ( KYLMÄÄ!!! ) Onneksi viikonloppu alkoi tänään, joten eikun vain sitä viettelemään =) Panfun Soque rukka on kylmästä pakkasesta huolimatta jo jaloillaan, jos olette muistaneet käydä huolehtimassa siitä. Itse en ole ehtinyt, enkä siten saanut sitä ihanaa sairaanhoitaja asua... Toivottavasti vielä ehtii... Panfuun on kylmyyden estoksi muuten tullut uusia vaatteita, ( Kiitos, oi kiitos Lili!!!! ) tässä niiden kuvat:



Tuli muuten mieleeen yksi juttu... En omista rahaa! ( YHYY, miksi, oi MIKSI en käynyt joka päivä kuuntelemassa Oscarin netti-neuvoja??? ) No, ei sillä niin väliä, koska tänään ei ( kumma kyllä ) ollutkaan kulttista, kuten kuvittelin jo melkein varmaksi -.-? Kuulin  Tasokoneen silti toimivan, tasolle 39, mutta eipäs toiminutkaan! Höh, harmi, en vieläkään saanut sitä ei-pelottavaa haamu asua ;( ( PÖÖ! ) Haamuista puheen ollen, Amaluran rakkaustarina ( Mun lempitehtävä! ) poistuu huomenna Tehtäväkirjasta. Eli te, jotka vielä ehditte, käykääs äkkiä hankkimassa se räikeä kaapu! Myös Big Foot ilmeisesti poistetaan, eli kipin kapin tekemään sitäkin! Ne, jotka ovat jo tehneet nämä tehtävät, saatte onneksi pitää palkintonne, eli yhteen ääneen hip hip hurraa! Uusi tehtävä on muuten jo tulossa; jehuu! En malta odottaa... mutta tepä jouduttekin odottamaan. Olen pahoillani kun postaan uutiset "erissä" mutta nyt ei ole oikein aikaa jatkaa postausta loppuun. Näkemisiin, siis ;D


- Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti