Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Anskumurun haastattelu ja erikoisreportaasi Panfun blogissa

Moikka, pandat!

Tuossa oli aika pitkä otsikko....Huh....Tosin koko teksti ei edes koske siinä mainittua asiaa, mutta en viitsinyt taas panna otsikoksi "Kaiken laista..."  tai  "Ei mitään erikoista".....No, otsikko kertookin jo, mitä ensin ajattelin tiedottaa, että se siitä, mutta käykää toki kattoo anskumurun haastattelua ja erikoisreportaasia, sinne pääset tästä. Joo, ja minuun ja Salluun ( tai oikeammin sanottuna minuun ) on  iskenyt haastattelu- vimma, ja niitä haastatteluja sitten näkyy täällä enemmänkin.... Sallun haastattelu muuten on anskun blogissa, että menkää kattoo sitäkin! Joo, ja ilmeisesti (en oo varma) Sallukin haastatteli anskumurua, että se varmaan julkaisee sen täällä blogissa ennemmin tai myöhemmin (yleensä ennemmin....;) Tässä muuten asdfgh nimisen pandan haastattelu, ja hän toivoi, että haastattelu pantaisi tänne turkoosilla, niin panen sen vähän tummemmalla kuin oma värini on...


Lempihahmo Panfussa?  Kamaria
Ystävien lukumäärä?     605 yst.
Parhaat kamut (panfussa?)   LadyGaGa ja elmer
Kuinka pitkään olet ollut Panfussa?   148 p.
Lemmikkisi?    Soque, Pingoo, Kipinäinen, Bugsy, Kerttu ja Tiger Bolly (Paljon pokoja)
Mitä uutta tahtoisit Panfuun?    Että kukaan ei kiusaisi ketään Panfussa, kulttis olisi kaksi kertaa viikossa ja tavan pandatkin saisi ostaa joitain tavaroita.
Lempivärit?    Turkoosi, v. vihreä, ja v. punainen.
Montako pandakolikkoa sinulla on?    1098 pk.
Millä tasolla olet?    32 t. (oon huomannut, että moni on sillä tasolla, ja oikeastaan itsekin viivyin sillä aika pitkään)
Lempipaikkasi Panfussa?    Kaupunki

Siinä se oli, kiitos haastattelusta, asdfgh! Muuten, ne jotka eivät vielä ole käyneet katsomassa Krucio leffaa SanFran Panfussa, menkää ihmeessä katsomaan! Tässä muuten vielä se "Etsi erot" kisa, koittakaa etsiä kuvista mahdollisimman monta eroa, kertokaa kommenteissa vain montako löysitte, ja oikean määrän eroja löytänyt voittaa haastattelun täällä blogissa! 3.10. eli ensi sunnuntaina, tasan viikon päästä, kerromme, kuka voitti!


- Maikku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti