Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Pingu!

Minun oma lemmikki Pokoni Pingu, jonka sain Kcuriosta, näki, että täällä blogissa oli kuvia kaikista muita lemmikeistäni, ja sekin tahtoi päästä niihin, joten niinpä otinkuvan kun vilkutan pokojeni ja bollyni keskellä. Väritin Paintissa (siinä meni kyllä ikä ja terveys) koko kuvan muut osat paitsi minut ja pokot+bollyn, ja se kuva sitten lopulta näyttää tältä:



Tiedetään, olisi ehkä ollut järkevämpää värittää se valkoisella, mutta tää on jo tehty, joten olkaapa hyvät, ja ole hyvä sinäkin, Pingu! Se oikein taputti tuossa käsiään, kun oli niin innoissaan. Oletteko muuten huomanneet, että se syö jätskiä? Aika hyvä välipala.....

JA OSALLISTUKAA MEIDÄN KISAAN!!! Ohjeet sivun alareunassa, osallistukaa, ja osallistukaa myös sen ohella arvontaan, me toivotaan saavamme osallistujia!!!!!

Tassuittain,

Maikku

PS: Väritän kvuat seuraavalla kerralla valkisella!!!

2 kommenttia:

  1. Miks et suoraan rajannu sitä kuvaa? ;) Semmosella rajaviivaneliöllä, olis paljon yksinkertasempaa! Mullaki menis kyl ikä ja terveys jos värittäsin kaikista mun kuvista sen alueen pois mitä en kuvaan haluu ;P

    VastaaPoista
  2. Ööh... Mä en tiennyt, että niinkin voi tehdä.... Kiitti vinkistä.....

    VastaaPoista