Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 2. syyskuuta 2010

KULTTIS! (+muutakin)

Hello!

Huomenna, siis perjantaina, on kulttis! Mitäs sanotte? No, olen kuullut siitä itsekin vasta äskettäin, ja olen TOOSI innoissani. Mä ja Sallu jokin aika sitten tehtiin molemmat "Taikamainen jäätimantti" tehtävä uudestaan seuraavaa kulttista varten, ja nyt me päästään tuhlaamaan ne rahat, jotka me valittiin! Ella on vastaillut hieman kysymyksiin Panfun omassa blogissa, käykää katsomassa, jos oma kysymyksenne olisi sinne tullut.=) Juu, ja Ella kertoi myös, että Panfun blogissa on KAHDEN VIIKON kuluttua jokin kisa..... Millainenhan? Ärsyttää, kun siihen on kaksi viikkoa. Joo, ja sitten se meidän kisahan loppui tänään, mutta.... kukaan muu kuin anskumuru ei osallistunut....=(  No, nyt julistetaan ihan arvonta, pankaa nimenne kommentteihin niin ootte mukana, ja käykää tarkistamassa 5.9. blogissa, ootteko voittanut Haastattelun täällä..... Ja kiitti anskumuru, kun edes sä osallistuit. No, eihän me tätä oo vielä kovin kauan pidetty, joten on ihan ynmmärrettävää, ettei kovin moni vielä lue tätä blogia. Toivoisimme molemmat, että tänne tulis enemmän lukijoita, mutta eihän sitä kaikkea saa, ja varmaan me vielä joskus saadaan enemmän lukijoita. Me oltas myös suunnittelemassa tänne uutta sivua, toivottavasti sellainen saadaan järkättyä......Juu, ja olinhan mä tänään Panfussakin. Kivetty esine oli vaikeassa piilossa, ja lopulta löysin sen Maauimalan kioskista karkki kupista.... Kirjoittelen ehkä vielä tänään, kommentoikaapa enemmän tekstejä, blogia, ja vastatkaa kyselyyn, joka on alareunassa, me ilahduttais kovasti!
¨
Tassuittain,

Maikku

2 kommenttia:

  1. HUOM!
    Mä kerroin et se oli siel! Et löytänyt itse!

    VastaaPoista
  2. Sä kerroit, että siellä oli ollut ennenkin joku esine, et että "Se on Maauimalan kioskissa!" Ja löysin sen ihan itse!

    VastaaPoista