Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Kuvia Ellasta ja Maxista

Moi!

Vaikka otsikossa lukeekin "Kuvia Ellasta ja Maxista", en tavannut heitä panfussa, vaan löysin linkin ensimmäiseen Ellan ja Maxin blogitekstiin, ja lähdin selaamaan. Selasin läpi melkein koko ELLAN JA MAXIN BLOGIN, ja löysin monta hauskaa kuvaa ja tarinaa. Ajattelin kertoa muutaman=) Tämä on mun lemppari, kerron sen eka :

Moni muistaakin varmasti sen piknik - viikonlopun, jolloin koko Panfu oli täynnä eväskoreja ja vilttejä. Ella ja Max oli sopineet tapaavansa piknikillä. Molemmat toisin ymmärsivät homman väärin, ja niin Ella seisoi odottamassa Maxia Maauimalassa ja Max Ellaa Ladolla. Kun kumpaakaan ei kuulunut tuntiin, Max alkoi ärsyyntyä - Ella samaten. Ella pyysi Hengenpelastajaa kuuluttamaan Maxia, mutta tämä huusikin koko Panfulle:

"Etsitään Pikku Maxia!" Etsitään Pikku Maxia!" Max ei sitä tietenkään kuullut, ja alkoi ärsyyntyä vielä enemmän. Ella oli toisen tunnin kuluttua räjähtämis pisteessä ja huusi itse:

"Pikku Max, pinkit uimahoususi ovat löytyneet!"

Aika hauska tarina, eiks? Tuossa kuva "Pikku Maxista".

< ---













Tässä toinen kuva, sen tarinaa en valitettavasti tiedä.......Mutta hauskalta näyttää.....


Eikun hups, mun pitääkin mennä nyt....Kerron huomenna lisää tarinoita.

- Maikku                                                                                                                                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti