Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 27. syyskuuta 2010

Ellan ja Maxin haastattelu Anskumurun blogissa ( + paljon muuta )

Moikka!

Panin taas aaikas pitkän otsikon, hih! XD Joo, mutta siis en aio kertoa otsikosta hirveästi, että ei muuta kuin käykää katsoo Ellan ja Maxin haastattelu sieltä=) Aloittelin eilen "Taikamainen jäätimantti" tehtävän tekemistä, silleenä elättelen toivoa että ensi perjantaina olisi kulttis, kun on Maxin synttärit=) En pane tässä siis mitään huhua liikkeelle, mutta saattaahan silloin olla kulttis. Jatkoin sen tekemistä tänään, suuntasin siis heti Maauimalaan hakemaan siltä yhdeltä myyjältä vessapaperia muumiolle. Tein tehtävää siihen asti kuin pystyin, ja menin sitten majaani. Huomasin muuten, että uusia tavaroita on tullut tavara listaan. Ne olivat tämän nimisiä:

"Cheese Sofa, Cheese Table, Cheese Chair, Cheese Footstool" Aikas paljon juustoa? Heh! Itse en niitä varmaan osta, mutta ostakaapa te! Joo, ja se "Pokopets" sivun pitäisi nyt löytyä tuolta!




- Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti