Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 4. syyskuuta 2010

Moikka!

Kirjastossa on täydellinen sekasorto.... siellä on mykkä Kamaria ja noin kolkyt pandaa, joilla jokaisella on omat epäilyksensä.... Joku taisi sanoo, että Ella ja Max on kaiken takana ja ne on ottanut kaikki oikeet tavarat ja panneet tilalle kivisiä..... Jotkut sanoo, ettei Kamaria puhu tänään, jotkut hokee "Hot Button CW, ihan kuin Kamaria sillä alkais puhua, vaikka se lukikin siinä mistä pääsi arvoituskoneen luo..... Ja osa heittelee Kamariaa vesi-ilmapalloilla ja melkein jokainen julistaa sotia kuka ketäkin vastaan, joku tahtoi jopa hyökätä Kamariaa vastaan kun se ei puhu. Koko kirjasto oli siis täydellisen sekasorron vallassa......  Ja kaikki jotka on tullut kirjastoon vasta, sanovat:
"Miksi Kamaria ei puhu?" Ja toiset:
"Miten Kamarian saa puhumaan"? Iihan hullua..... Mä luulen että Kamsu tosiaankin puhuu vasta huomenna, mutta jotkut ei oikein usko sitä vaan julistaa sotia ja kaikkea....Eikä tietenkään Kcurio sano halaistua sanaa.... Mä tulen hulluksi!!! Ja jotkut taa sseisoo linnan pihalla ja huutaa BABOOM! No se joka tietää mitä oikeesti pitää tehdä, voisiko kertoa sen mullekin...?

Joku sano, että pitää kirjautua uudestaan ja tulla takas niin ne puhuu, että kokeillaan..... Joo, ja nyt muuten osallistutte siihen meidän arvontaan! Kirjoittakaa nimenne kommentteihin niin ootte mukana, ja me sitten arvotaan voittaja ja se saa haastattelun blogissa. Oikeesti, osallistukaa, Sallun mieliks, jotta se pääsee haastattelemaan, ja munkin, pliis!

Okei, no, nyt mä taas kirjauduin uudestaan, jännitys tiivistyy...Hiphei, Kamaria puhuu! Ja se BABOOM olikin loitsu.... No mennään linnan pihalle, mä kokeilen....Jipii! Kcurio on pikku poika, minä sain supersankarin asun ja uuden pokon, ja kaikki on taas hyvin! Hyvä me! No, kirjoittelen taas,

Tassuittain,

Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti