Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 20. syyskuuta 2010

Pandaberg esittää: Kcurion hyökkäys! (ja muutakin=)

Hello!

Panfuun on saapunut Panda-elokuva ohjaaja, Pandaberg, ja hän aikoisi tehdä Panfussa elokuvan!!! MAHTAVAA! Jospa mä pääsisin mukaan! (Hih...) Hänen omia sanojaan lainaten:

Tulin tuomaan teille hetkeksi elokuvakulttuurin parhaimmistoa tanne, jotta opitte arvostamaan taidetta. Haluan nimittain kuvata elokuvan Panfusta! Mutta ei tasta onnellisesta oleskelusta taalla saarella. Ei semmoinen kiinnosta katsojiani. He haluavat jannitysta, toimintaa ja pahiksia! Jostain juorulehdesta luin tasta ilkeasta taikurista.....tasta tasta.....Cupriosta! Hanen tarinansa on taydellista matskua yleisolleni. Naytan filmin myos teille valkokankaalta! 

Ja huomenna han siis kuljeskelee SanFran Panfussa etsimassa elokuvalleen nayttelijoita!!! JIPII!!! Okei, ja sitten kerroinkin jo Kuukauden Bloggarin olevan Anskumuru. Han oli kuitenkin saanut Bloggari Tikkarin lisaksi myos KUUKAUDEN KULTAPAKETIN!!!  Ma kyl kanssa tahdon Kuukauden Bloggariksi.....Eli nyt pitaa siis tehda entista enemman toita sen eteen! Joo, ja jotkut varmaan huomasikin jo, et pari kirjainta koneessani ei toimi, ja korvasin ne a ja o kirjaimilla.



Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti