Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Taas kaikenlaista.....

Moikkista!

Mä ja Sallu ollaan jo aloteltu sitä tarinaa, että pian sen pitäisi ilmestyä tuonne=) Joo, ja sitten Panfun kuvastoon on ilmestynyt uusia vaatteita, ootte varmaan nähneet, niin ne on Venäjän Vaatekisan tuloksia.... Tässä kuvat!                                                      
                                                  




Panfussa on nyt muuten aika paljonkin uutta..... Nimittäin nyt ensi perjantaista sunnuntaihin Ladolla esiintyy "Fantastiset Pokopetsit!" Niille oli keksitty hauskat nimetkin...... "Jättipää-Soque",  "Rainbow Stella",  "Herra tanssiva Rontti", "Pomppu-Bugsy", "Jonglööraava Kypäräkonna", "Piikkipallo-Pörrö", "Kipinäkone" ja "Tangoo Pingoo"! Hauskat nimet..... Harmi ettei uusin Poko, Kerttu, päässyt mukaan.....Se on tuolla Poko-kuvastossa ekana vain 60 pandakolikon hinnalla! Ja ihan kaikki saa sen! Mukavaa kun tavan-pandatkin saa toimintoja! Nyt minulla on sitten 4 pokoa ja 1 bolly. Tiger, Bugsy, Kipinäinen, Pingoo ja Kerttu! Sillä on mahtavia kykyjä, se esim. voi kääntää vastustajan kyvyt häntä itseään vastaan.... Aika makeeta! Aion mennä katsomaan "Fantastisia Pokopetsejä" sitten perjantaina!!! Menkääpä tekin, ja kommentoikaa meidän blogia ja sivuja! Ja nyt huonot uutiset.... Tai ei nää oo periaatteessa teille huonja uutisia, mutta mulle ja Sallulla on..... KUKAAN EI OSALLISTUNUT MEIDÄN KISAAN, EIKÄ ARVONTAAN!!! Meitä kyllä harmittaa.... Onhan tietty ymmärrettävää, kun tää on uusi blogi ja kaikki, mutta se harmittaa silti..... Joten kommailkaa tekstejä ja sivuja ahkerasti niin me tullaan paremmalle mielelle!                                                               



   Maikku                                                                                                                                                            








































































































1 kommentti: