Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 9. syyskuuta 2010

Tarina alkaa valmistua(+taas kaikenlaista!!!)

Hello!!!

Meidän tarinamme on jo hyvästi aluillaan, teen sille ihan oman sivun, joten sitten kun näätte uuden sivun ilmestyneen tuonne (>) niin silloin se tarina on siellä! Mä voin jo paljastaa, että tarinan alussa, kun menen puumajaani, huomaan kaikkien muiden lemmikkieni paitsi Pingoon kadonneen....... Lukekaa sitten niin tiedätte enemmän!!! Joo, ja Panfun kuvastoon on ilmestynyt taas uusia asuja, en saanut niiden kuvia tänne, käykää katsomassa! Ne on toisen Venäjän voittajan töitä (niin ainakin oletin) ja aika aurinkoisia ja hienoja asuja nekin on! Ja sitten Panfun blogiin on tullut pikku asu-arvonta, sinne on pantu osa Vaatesuunnittelu kisan töistä, ja me saadaan äänestää niistä vielä yksi, jonka tekijälle annetaan pikku-palkkio! Eli vielä voi voittaa...... 

"Fantastiset Pokopetsit" esiintyy sitten pe-su välisenä aikana Ladolla, joten menkää katsomaan! No eipä mulla muuta, 


Tassuittain, 

Maikku

1 kommentti:

  1. Korjaus tekstiin: Kaikki pokot ovatkin kadonneet, eli Pingoo ei ole jäänyt majaani! Ja se tarina ilmestyy luultavasti aika piankin, kun mä sain jo kuvat otettua, vielä ne pitää muokata!

    VastaaPoista