Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 14. lokakuuta 2010

Asiaa

Moikka!

Bloggerissa taitaa olla jotain häikkää, kun ne panee tekstejen yläreunaan ihan tuulesta tempaistun päivämäärän... Eli esim. tuo "Kisan voittaja!!!" teksti on kirjoitettu keskiviikkona, 13.10., mutta siinä lukee tiistaina, 12.10. Eihän se nyt kovin pahasti hyppää, mutta ärsyttää silti.

Joo, ja kuulin, että vedenalaiseen kouluun pääsisi nyt kaikki, ja pidin sitä uskottavana huhuna, koska Kamaria on Panfun blogissa jotain sellaista vihjannut, mutta kun menin Panfuun kokeilemaan, EN PÄÄSSYTKÄÄN SINNE! Sain laitettua sukelluspuvun päälleni, mutta kun yritin mennä kouluun sisälle, siihen vain tuli teksti "Tämä toiminto on tarkoitettu vain kultapandoille" tai jotain sen suuntaista... No, sen jälkeen autoin Sallua pääsemään Panfussa paikasta toiseen; hän nimittäin pääsee toisiin paikkoihin vain lennähtämisen kautta, mikä johtuu siitä. Siis on tosi ikävää, kun Sallu ei pysty... Tai, tässä oikein LISTA niistä asioista, mitä Sallu ei pysty tekemään...


1. Ei pysty puhumaan

2. Ei pysty siirtymään paikasta toiseen

3. Ei pysty tekemään minkäänlaisia tehtäviä

4. Ei pysty...jne.



Eli Sallu on aika jamassa. Oikeastaan hän ei pysty tekemään mitään, mitä muut Panfussa pystyvät. En tiedä, miksi, mutta Sallu on ollut jo monta viikkoa tällaisessa tilassa, ja ensin luulimme sitä bannaukseksi, mutta ollaan tultu nyt siihen tulokseen, ettei banni voi kestää näin pitkään, etenkään, kun Sallu ei ole tehnyt MITÄÄN pahaa.


Sitten, MAA ON VALKOINEN! SATAA LUNTA! JIPPII!!! Lumen tulo oli mulle aikamoinen yllätys... Aamulla, kun menin kouluun, maa ei ollut edes roudassa, oli vaan KAUHEEN KYLMÄ! Mutta sitten alkoi sataa lunta. Aluksi luulin, että ei se vielä maahan jää kuin pariksi minuutiksi, mutta lumen tulo vain jatkui, jatkui, jatkui...Ja koulupäivän päätyttyä ei NÄKYNYT ENÄÄ MUUTA KUIN VALKOISTA! Aika nopeasti tosiaan tuli lumi...Siellä on nyt noin 6 cm. lunta maassa, eli aika paljon 5 tunnissa, vai mitä? Luulen kuitenkin, että se vielä sulaa pois... Harmi, kun Panfuun ei tule lunta! Olisi kivaa, jos tulis...







Ai niin, kuvastoon on tullut vielä lisää vaatteita, tässä kaikkien tämän viikon aikana ilmestyneiden asujen kuvat! Tuossa ylhäällä siis... Joo, ja jokos olette käyneet Panfun blogissa testaamassa, minkä värinen bolly olisit? Mä olen sininen tai vihreä bolly, mulle tuli niitä vastauksia niihin molempiin yhtä paljon=) Tykkään kyllä molemmista väreistä, tai oikeastaan ne on mun lempivärit... Joo, ja jännitän sitten ihan kauheesti, kuka valitaan seuraavaksi kuukauden bloggariksi!!!!!!!! Toivottavasti mut valittaisiin...Tosin on niitä muitakin hyviä bloggareita, ihan kasapäin...Hei kuulkaa, olen luvannut, että jatkaisin sitä yhtä EllaMax tarinaa, mutta nyt en ainakaan ehdi, että jatkan sitä joskus myöhemmin...Heippa, pitää mennä!



- Maikku


P.S. Kertoisitteko, miten Paintilla saa liitettyä kuvia yhteen, vai saako sillä ollenkaan? Kun tahtoisin tietää...

 


4 kommenttia:

  1. Pääset sinne kun klikkaat kartasta sitä vedenalaista koulua.

    VastaaPoista
  2. Ja kannattais ottaa yhteyttä Panfun tiimiin kun se ei voi tehdä melkein mitään.

    VastaaPoista
  3. Hannah Montanaa. Mä ensinnäkin tiedän siitä. Ja toiseksi Maikku kirjotti ton siks että jo Ella tai Max kävin kattoo meidän blogia ne voi ehkä auttaa. Ja Maikku tietää varmaan ton vedenalaisen koulu jutun et sinne pääsee sieltä. Jos se ei vaan pääse sinne.
    Mut en haluu loukata sua! Ja kiitti kun yritit auttaa!=):):D

    VastaaPoista
  4. Kiitos Hannahmontanaa, ja Sallu, mä en tiennyt, että vedenalaiseen kouluun pääsee sitä kautta, kokeilin vain mennä sinne rannalta, että kiitti tiedosta, Hannah.

    VastaaPoista