Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 16. lokakuuta 2010

Taas uutta!

                                                                         Moikka!

Mitäs piditte tuosta aamun extra postauksestani? Kirjoitin siihen aika paljon kaikkea... Sitten myöhemmin illalla ( tarkemmin sanoen äsken... ) laitoin Viikon pandan, Perro9, kuvan ja Viikon panda tekstin blogiin, se näkyy tuossa sivussa. Sitten laitoin "Suosituimmat tekstit" kohdan myös tänne, se on tuon Viikon panda kohdan alapuolella. Tosin suurimpaan osaan Suosituista teksteistä olimme itse kommentoineet melkein kaikki kommentit, ja juuri kommenttien määrän perusteellahan ne suosituimmat tekstit valitaan... Hih!;) Toi Bolly kuva muuten on tuossa ihan huvin vuoksi=) Joo, ja tässä vielä pari blogi arvostelua.










Andromedan blogi on aika uusi, mutta bloggari vaikuttaa hyvältä ja reippaalta.

                                                                        
Kazun blogi on kiva, mutta valitettavasti tauolla. Kazu ei                                                                           kirjoita usein, mutta silloin harvoin sitäkin kivemmin.



No, eipä paljon muuta mulla ollutkaan=)


- Maikku 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti