Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 30. lokakuuta 2010

Vähän kaikenlaista

Moiks!

Tänään toimii yllätys kone ja tasokone, huomasittekos? Yllätys koneesta sai kurpitsalyhdyn, ja tasokone taas nosti minut tasolle 35, "Master Tief", jolla voi kadota maan alle. Huomasin muuten eilen, kun biletin majassani Luna-loven kanssa, että kun ensin sanoo pop ja vilkuttaa sitten nopeasti, niin alkaa liukua lattiaa pitkin! Sallua en Panfussa tavannut, mutta Lunaan törmäsin Linnan tanssisalissa, josta sitten menimme mun majaan kuuntelemaan Smashing Pancakesia. Panfun blogiin on tullut jokin puolalaisen pandan tekemä video Panfusta, aika kiva oli, menkää katsomaan linkkiä klikkaamalla. Meillä muuten on jo 18 lukijaa, vautsi! Siis ajatelkaa, kun jossain postauksessa hehkutin neljää lukijaa, ja nyt on jo kahdeksantoista! Pian, kun 20 on täynnä, teen jonkun erikoispostauksen sen kunniaksi! Tai teen uuden sivun tai jotain... Mutta kiitos siis kahdeksannelletoista lukijallemme, MiniMouselle! Katsokaas, mitä asuja ostin nyt kun olen kulttis! ( Toinen on pienempi, koska jos isonnan sitä, se muuttuu sumeaksi :/ )  Heips!



- Maikku

P.S. Osallistukaahan pari postausta alempana olevaan Sallun järjestämään kisaan, niin saadaan seuraava viikon panda=)

P.P.S. Meillä on jo blogin katsojia monessa maassa! Kun katsoin huvikseni blogimme tilastotietoja, huomasin tällaisen kohdan: "Katsojat". Siellä taas luki näin:¨

Suomi          1 824
Kanada        28
Yhdysvallat  17
Britannia      12
Sveitsi          3
Saksa          3
Tanska        2
Venäjä        2
Turkki         2
Ruotsi         1

Vau!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti