Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 6. lokakuuta 2010

KIVA PÄIVÄ ( Poko sivua päivitetty )

Hello!

Tiedättekö mitä??? Näin erään vanhan ystäväni Panfusta, kepru99 nimisen pandan, Panfussa! xD!!! Mahtavaa nähdä taas kepru! Hän taisi olla ekoja sellaisia kamuja Panfussa, joita en tuntenut ennestään...Ystävystyimme, koska minä ja Sallu teemme keppistallia ( joka on nyt tauolla ) ja kepru on "samalla alalla"! Sen takia minunkin nimeni on Panfussa Keppihevonen ja Sallun on keppispanda. Oikeastaan alun perin menin tänään Panfuun tavatakseni Luna-loven, jonka sitten tapasinkin Ladossa, mutta kun menin selaamaan poko vihkoa täydentääkseni tuota Pokopets sivuamme, kepru vissiin vaan ilmestyi siihen! Hän tunsi minut heti, ja Luna kai kertoi hänelle tuntevansa minut, ja kun sitten lopetin vihkon selaamisen, siihen tuli tällainen keskustelu:

Minä: Moi!

Luna-love: moi!

kepru : Moi!

kepru : Muistatko mut?

Minä : Joo.



Ja sitä rataa. Sitten menimme kulttis keprun majaan, ( hih ) joka oli MAHTAVA! Hänellä oli myös Jukeboxi, josta kuuntelimme No Limit - mun lemppari - kappaleen ja pari muutakin. Juttelimme siinä sitten ummet ja lammet ööh... KAIKESTA ...ja tanssittiin ja oli TOOSI KIVAA!!! Sitten vielä haastattelin keprua, tässä hänen haastattelunsa:


Lempihahmosi Panfussa?  Kamaria, koska se auttoi kukistamaan Krucion.
Parhaat kamut Panfussa?  Heidi, Kaisu, Keppihevonen, keppispanda ja Matleena.
Kuinka pitkään olet ollut Panfussa?   116 p.
Lemmikkisi?   Pupu ( Bugsy ) Nöpö ja Bolly Zero.
Mitä uutta tahtoisit Panfuun?   No olisi kiva, jos tavan pandat saisi ostaa joitain tavaroita, jos Panfuun tulisi lisää lemmikkejä ja jos tulis sellainen uusi maatila.
Lempivärit?   Pinkki, musta ja turkoosi.
Montako pandakolikkoa sinulla on?    256 pk.
Millä tasolla olet?    33 t.
Lempipaikkasi Panfussa?    Kauneussalonki, oma maja ja Karibian ranta.


Siinä se olikin, ja oikeastaan mulla olisi ollut muutakin mutta pitää mennä!!!!


- Maikku

1 kommentti: