Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 9. lokakuuta 2010

Kaikenlaista...

Moikka!

Kuten olenkin jo kertonut, olemme ajatelleet vaihtaa blogimme ulkoasua. Musta olisi kivaa, jos osaisin tehdä sen itsekin, mutten osaa liittää kuvia toisiinsa... Siis sillä tavalla, että esim. Kun mulla on vaikka nyt kirjaston tausta, niin en saa liitettyä siihen mitään muuta kuvaa, kuten esim Woobyn istumaan jollekin penkille. Tietäiskö kukaan, miten se tehdään, ja voiko sillä tavalla yleensäkään tehdä Paintilla? Niin tähän toivoisin apua, ettei minun aina pitäisi pyytää jotakuta tekemään meille yläkuvaa... Joo, no kummiskin nyt vähän muuttelin ulkoasuamme, esim. panin niitä kaloja tuonne alas, niitä voi siellä sitten ruokkia, ja tuon taustan muutin. Piakkoin pitäisi yläkuvakin muuttua, kunhan saamme päätetyksi, millainen siitä sitten tulee.

Okei, ja sitten toiseen asiaan... Toivoisin, että osallistuisitte kisaamme, joka on tuolla alempana, otsikolla "Kisa! ( johon toivoisin vastattavan!!! )"  Perro ja balettipanda ( kiitti, kun osallistuit =) mutta toivoisimme yhä lisää osaanottoa... Ei mulla oikeastaan muuta, paitsi että tiesittekös jo, että pian valitaan KUUKAUDEN BLOGGARI??? Oliskin mahtavaa päästä kuukauden bloggariksi, mutten usko, että mulle sitä kunniaa suodaan, ainakaan vielä, ehkä sitten joskus sadan vuoden päästä...


- Maikku

3 kommenttia:

  1. Moiii!

    Millon tarina jatkuu? Se on muuten tosi jännä ja kiva. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti! En oo ehtinyt jatkaa sitä... Kokeilen, jos ehtisin sitten huomenna!

    VastaaPoista
  3. Joo, ja siis tarkoitatko sitä, mitä kerron aina eteenpäin postauksissa, vai sitä, mikä on tarinat kohdassa???

    VastaaPoista