Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 7. lokakuuta 2010

Vaikkaa mitää taas...

Hyvää päivää, naiset ja herrat, ööh....anteeksi, siis pandat!!!

Tässä kuvaston uusin asu, se on Hollantilaisen P Voetbal nimisen pandan taiteilema, ja se - kuten varmaan huomasitte - on viking aiheinen, eli siis kuvastoon saadaan viikinkimeininkiä! Kivaa! Ostan varmaan tuon tytön asun kulttiksena, noista poika pandan viiksistä, parrasta tai sarvista nyt en ole iihan varma...Mutta tässä siis kuvat:


Okei, ja sítten, mielestäni Panfun blogin tekstit ovat alkaneet lyhentyä...Minusta olisi kivempaa, jos tulisi PIITKIÄ tekstejä, ja siksi usein kirjoitan sellaisia itsekin=) Joo, ja sittenhän mä nyt lisäilin tuonne Poko sivulle vähän juttuja, hommasin sinne poko-logonkin, hih! Joo, ja sitten.....*TATTADADATTATTAA*.....Ellan ja Maxin tarina sarja jatkuu taas, tällä kertaa ihan toden teolla! Ensimmäisessä tarinassa kerron ETELÄ AFRIKAN SUURESTA KULTA ARRTEESTA!


Silloin, kun Max oli Etelä Afrikassa ( se, miksi hän lähti, on kokonaan eri tarina )  hän eräänä aamuna herätessään huomasi lattialla jaloissaan mustan laitteen, jossa vilkkui punainen valo. Se oli nauhuri, ja siinä oli hyvin epäselvä viesti. Se kuulosti tältä:

"Haluatko löytää Afrikan suurimman kulta-aarteen? Siellä, missä lohikäärmeet vallitsevat, on portaat. Kiipeä viidennelle tasolle ilman korkean paikan kammoa, ja haista ikuisuuden suihkaus. Mies hattuineen kiinnostuu siitä."

Viesti oli omituinen, eikä Max ymmärtänyt sitä aluksi... Selatessaan Etelä Afrikan karttaa hän kuitenkin huomasi pienen kohdan, jossa luki "Drakensberge" eli Ruotsiksi Lohikäärmeiden vuori, tai jotain sen tapaista...Paikka oli kuitenkin vesiperä, ei siellä oikeasti mitään lohikäärmeitä ollut... Mutta kun Max etsi postikorttia Ellalle erään matkamuisto myymälän edestä, hän löysi kokoon taitettavan kortin, jossa oli suuri vesiputous, MISSÄ OLI VIISI KERROSTA! Max meni kysymään eräältä hattupäiseltä turistioppaalta neuvoa, ja hän vastasi:
"Ahaa! Oletkin varmaan se Max?" Ja kun Max katsoi tätä epäilevästi, hän selitti tietävänsä nämä asiat hyvin ja arvasi siitä Maxin nimen. He alkoivat vaeltaa pitkin polkua, joka johti vihreiden maisemien lävitse. Se oli epätasainen ja joskus nousi melkein pilvien korkeudelle. Max alkoi olla jo väsynyt, mutta lopulta he pääsivät vesiputouksen päälle, eikä Maxilla ollut vielä korkean paikan kammoakaan. Mutta viestin loppuosa... Sen, että turistiopas oli se "hattupäinen mies" Max ymmärsi, mutta entäs se ...."tunne ikuisuuden suihkaus, hattupäinen mies kiinnostuu siitä!"...... Sitä hän ei ymmärtänyt, ja kelasi kasettia kunnes se iskeentyi hänen päähänsä :

IKUISUUDEN SUIHKAUS! Tietenkin! Kasetti kestää kauan, jopa ikuisesti, eli ehkä Maxin pitäisi nauhoittaa sitä. Hän tekikin niin, ja vei nauhurin turistioppaalle. Mutta tämä vain hymyili ja antoi Maxille lapun, jossa luki:

"Olet osoittanut, että ansaitset kulta-aarteen! Mutta miten hyvin pärjäät aavelaivojen kanssa? Etsi paikka, jossa katsotaan toiveikkaasti tulevaan, ja etsi kummittelevaa Hollantilaista! Kun olet menettänyt kaikki rahasi, näet sen!"




Tähän onkin hyvä lopettaa...Kerron loput myöhemmin! Ja sitten ei muuta kuin...EIKUN! Löysin juuri ( selaan koko ajan vanhoja Panfun blogin postauksia ) kohdan, jossa Ella paljastaa että ELLA JA MAX TOSIAAN ON YHDESSÄ! Klikatkaa tästä niin näette omin silmin!!! No, eipä nyt enää muuta!



- Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti